Un strop de fericire, într-o familie distrusă! Tatăl Anei Maria, fata din Brăila moartă la numai o lună după ce a născut a dat o veste extrem de îmbucurătoare, pe contul lui de Facebook. Totul se întâmplă la scurt timp de la moartea fetei.

În familia Anei Maria au apărut primele zâmbete de la moartea fetei. Tatăl acesteia a postat un mesaj extrem de emoționant pe contul lui de Facebook, dar și o fotografie cu fetița Anei, pe care mama ei a strâns-o în brațe numai o lună și apoi a murit.

Mai exact, tatăl Anei Maria este foarte fericit pentru că cea mică, nepoțica lui, seamănă extrem de bine cu mama ei, care din păcate a putut să se bucure de ea numai o lună. Acesta a postat și o fotografie cu Ana Maria, de pe vremea când era micuță și aceasta și fetița ei semănă foarte mult.

„Bună dimineața, fata mea?

Ana Maria când era mică și fetița ei…Uitați-vă atent cât de bine seamănă! S-a reîncarnat în fata ei?????” a scris tatăl Anei Maria, pe contul lui de Facebook, în dreptul fotografiilor de familie pe care le-a postat.

Ana Maria a murit la o lună după ce a născut

Ana Maria, tânăra de numai 19 ani din Brăila a murit la numai o lună după ce a născut, din cauza septicemiei. Potrivit datelor obținute în urma efectuării autopsiei, medicii au uitat să-i scoată din organism o bucată de placentă și Ana Maria a murit din cauza septicemiei.