„Minora lui Guță” așteaptă primul ei copil, iar vestea i-a bucurat extrem de tare pe fanii dansatoarei. Roxana Drăgoi este cunoscută drept „minora lui Guță” și este exrem de diferită acum. Se pare că femeia nu se mai gândește la vremea în care era dansatoare, ci se concentrează pe viitorul ei. Femeia este însărcinată cu primul ei copil și nu există lucru mai frumos pe lumea asta pentru ea.

Pe Roxana Drăgoi lumea a ajuns să o cunoască, după ce a apărut într-unul dintre videoclipurile lui Nicolae Guță. În urmă cu câțiva ani, „minora lui Guță” îi cucerea pe fanii artistului cu atitudinea și felul în care se mișca. La vremea respectivă, ea avea doar 16 ani. Era sexy încă de pe atunci și sucea mințile bărbaților, dar acum priveștea lumea altfel; mai ales de când a rămas însărcinată.

Cum a ajuns să i se dea porecla asta

„Minora lui Guță” așteaptă acum un copil, dar mai demult era feblețea lui Nicolae Guță. Îi plăcea atât de tare de ea, încât a făcut un întreg scenariu pentru un videoclip. În videoclipul respectiv, Roxana Drăgoi, în vârstă de doar 16 ani, s-a lăsat privită din cap până în picioare de manelist. Mai mult de atât, a fost acoperită cu ciocolată și și-a jucat bine rolul. De atunci și-a și luat porecla de „minora lui Guță”.

Apariția ei în clipul respectiv a stârnit un scandal monstru. Oamenii au criticat-o pentru faptul că acceptat să danseze în felul în care a făcut-o și pentru că a fost de acord cu întregul scenariu. Acum, fosta dansatoare a crescut, s-a căsătorit cu un bărbat pe nume Mircea și este extrem de fericită alături de el. Mai mult de atât, îiva dărui și primul copil. Femeia a renunțat de tot la brunet. S-a făcut blondă, și-a mărit buzele și s-a transformat într-o adevărată bombă sexy.

”Să poți fi capabilă să porți viață înăuntrul tău este cea mai puternică creație. Nu există un dar mai mare. Nimic care să-ți dea mai multă putere”, a spus Roxana Drăgoi.