Minodora este una dintre cele mai bune voci de la noi din țară. Artista s-a reinventat în ultima perioadă, atât profesional, cât și personal și se bucură de fiecare moment. Până a ajunge la nivelul de acum, Minodora a trebuit să depășească mai multe etape, unele fericite, altele nu.

Minodora este un exemplu de putere și ambiție. Artista a reușit să se impună în lumea muzicii, iar vocea și talentul ei sunt două calități care nu pot fi contestate. În ultima perioadă, vedeta este pe val mai mult ca niciodată, iar piesele pe care le lansează ajung la inimile fanilor.

În ultima vreme, Minodora a lucrat intens la imaginea personală, dar și la cea de artist. Vedeta a pus pe primul loc starea ei de bine și sănătatea și a trecut la treabă. Artista a topit ca prin minune kilogramele în plus, iar acum a ajuns la cea mai bună formă a ei.

Dorința Minodorei de a se transforma radical și de a reuși în viața a început să fie alimentată încă din copilărie. Pe vremea aceea, familia ei era una modestă, care făcea sacrificii pentru ca ei să îi fie bine. Deși nu i-a lipsit nimic, Minodora își amintește că nici nu se clasa printre cei mai bogați.

Minodora, ținta glumelor răutăcioase

Aceste diferențe au făcut-o pe artistă să sufere foarte mult, mai ales că nu era zi în care colegii ei să nu râdă de ea că este săracă. Acum, când vorbește despre acest subiect, vedeta privește cu alți ochi întreaga situație. Atunci, vorbele dure au marcat-o profund și, drept dovadă, le-a reținut perfect.

„O fată m-a lovit. Era o fată care venea cu câte 2-3 sandvișuri la ea. Eu întotdeauna am fost mâncăcioasă, drept dovadă că am avut 100 de kilograme 20 de ani. A făcut ce a făcut și m-a lovit odată. Dar m-a lovit destul de tare că m-am învinețit la cot, la mână, nu știu.

Am păcalit-o <<Dacă nu-mi aduci și mie un sandviș în fiecare zi te spun că m-ai lovit>>. Am păcalit-o pe fata aia și mi-a adus vreo două săptămâni sandvișuri la școală”, a spus Minodora, potrivit viva.ro.