Minodora a impersionat pe toată lumea anul acesta, când a arătat tuturor cât de mult a slăbit. Chiar dacă nu a fost niciodată o femeie slabă, acum se pare că artista este foarte mândră e modul în care arată.

Faptul că Minodora este o gurmandă nu mai este un secret pentru nimeni. De-a lungul anilor a reușit să slăbească, însă de fiecare dată kilogramele s-au pus la loc. După toate aceste încercări nereuișite, a venit timpul pentru o schimbare adevărată.

Cântăreața a slăbit pentru prima oară în urmă cu câțiva ani, când a făcut un pariu. A urmat apoi o operație de micșorare o stomacului, însă nici această metodă nu a ținut prea mult. Minodora nu și-a putut controla apetitul și a mâncat orice i-a poftit inima, așa că de fiecare dată a ajuns de unde a plecat.

În ultimul an însă, Minodora a decis să facă din nou o schimbare. S-a înarmat cu multă răbdare, iar rezultatele nu au întârziat să apară. După multe luni de alimentație corectă și o viață activă, vedeta a slăbit iarăși 20 de kilograme.

Minodora are un secret care o ajută să slăbească

Dieta secretă a Minodorei. A slăbit 20 de kilograme

Totuși, se pare că nu doar ambiția, sportul și dietele au ajutat-o. Pe lângă aceste lucruri, Minodora a avut și o armă secretă. Este vorba de niște așa numite “picături” care o ajută să nu mai consume aceleași cantități de mâncare. Pe lângă acestea, vedeta face si masaj regulat.

„Acum, de un an de zile, sunt atentă la ce mănânc. Mănânc mai puțin și mă ajută niște picături aduse din străinătate care taie pofta de mâncare. Eu am făcut două luni de zile masaj și intenționez să intru ca lumea la sport”, a declarat Minodora.