Nici Minodora nu a scăpat de o analiză amănunțită a postărilor sale făcută de Oana Zăvoranu. Actrița a remarcat că și a început să își transforme contul de Instagram în panou publicitar, pentru că din pandemie se ocupă cu promovarea mai multor produse care sunt în momentul de față peste tot. Nu a avut nimic rău de zis desprea din punct de vedere artistic și nici nu i-a pus la îndoială calitățile vocale.

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Minodorei

În trecut, Minodora s-a confruntat cu kilogramele în plus și multă lume o critica, pentru că nu făcea nimic în acest sens până într-o zi când manelista a decis să pună piciorul în prag și s-a operat la stomac. Cum era de așteptat, ea a slăbit spectaculos și a început să se laude cu silueta ei în mediul online, fiind foare fericită pentru felul în care arată acum. După toate acestea, ea a început să promoveze și tot felul de produse de slăbit, dorind să dea de înțeles că acelea au ajutat-o să ajungă la greutatea dorită.

Oana Zăvoranu nu a suportat să o audă mințind pe rețelele de socializare și a simțit nevoia să abordeze acest subiect, în cadrul emisiunii sale de pe YouTube, unde i-a luat la rând și pe Jador sau Culiță Sterp, foștii concurenți de la Survivor România. Oana a ținut să le reamintească persoanelor care o urmăresc că Minodora nu a slăbit datorită ceaiurilor pentru slăbit sau a pastilelor, ci datorită intervenției pe care a făcut-o. Astfel că ea a reușit să intre în atenția „Queridei”, care a făcut-o cu ou și cu oțet. Oana Zăvoranu nu s-a putut abține și a spus verde în față ceea ce crede despre talentata cântăreață, Minodora.

 

Minodora, pe lista neagră a Oanei Zăvoranu: "De ce faci tu așa ceva?"

„Minodoldoro, de ce minți? Te-ai operat la stomac. Ce este aici?Picături… Da, mă, a slăbit, nimic de zis. Băi, Minodoro. De ce faci tu așa ceva? Tu ți-ai tăiat stomăcelul. L-ai lăsat acolo. El a plâns după tine, tu n-ai plâns după el”,i-a transmis Oana Zăvoranu cântăreței.