Artista își amintește și acum de un episod mai dificil din copilărie.

Nu este român care să nu fi auzit de Minodora, asta este o certitudine. Artista care, în prezent, are fani în toate colțurile țării, nu ezită să recunoască că a avut o copilărie marcată de lipsuri și de răutățile celorlalți copii. Nu de puține ori, artista a fost ironizată de ceilalți colegi de școală. Totul a pornit de la faptul că avea mai multe kilograme în plus, în acea perioadă. Aceste lucruri au maturizat-o destul de devreme. Chiar dacă în prezent nu are nicio problemă în a povesti întâmplările prin care a trecut, în trecut i-a fost greu să depășească glumele celorlalți copii. 

Minodora: M-a lovit destul de tare că m-am învinețit la cot, la mână

În cadrul unui interviu, artista și-a amintit de o întâmplare care a avut loc în copilărie. Pentru că era o fire pofticioasă, așa cum se declară chiar ea, artista își dorea foarte mult sandvișuri la fel de delicioase ca acelea pe care le aducea o colegă la școală. Cum lipsurile i-au marcat copilăria, artista a fost lovită de colega respectivă, după întregul episod. Minodora a mai povestit că a făcut în așa fel și a păcălit-o pe colega sa, iar aceasta îi aducea mereu de sandvișuri.

Nu de puține ori, Minodora a povestit episoadele dureroase de pe vremea când visa la celebritate. Colegii o ironizau mereu pentru că avea o situație precară atunci. Nici silueta sa nu a scăpat de criticile colegilor, care nu ezitau să îi adreseze cuvinte dure.

@thexclusive.kanald “ o fata m-a lovit … “ #inoglinda #mihaighita #minodora #thexclusive #youtube #online #fyp #fy #foryouromania ♬ original sound – theXclusive

„O fată m-a lovit. Era o fată care venea cu câte 2-3 sandvișuri la ea. Eu întotdeauna am fost mâncăcioasă, drept dovadă că am avut 100 de kilograme 20 de ani. Fata aia venea cu 2-3 sandvișuri la școală, pe categorii, unul cu cașcaval, unul cu salam…A făcut ce a făcut și m-a lovit odată.

Dar m-a lovit destul de tare că m-am învinețit la cot, la mână, nu știu. Am păcalit-o <<Dacă nu-mi aduci și mie un sandviș în fiecare zi, te spun că m-ai lovit>>. Am păcalit-o pe fata aia și mi-a adus vreo două săptămâni sandvișuri la școală”. Eram prea pofticioasă”, a povestit Minodora, pentru canalul de Youtube theXclusive.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.