Minodorei îi place să aibă control asupra a ceea ce se întâmplă în familia sa.

Pentru Minodora, așa cum era de așteptat, pe primul plan este copilul ei. Marco are 13 ani, însă mama sa a proiectat, în linii mari, viitorul acestuia. Dacă în ceea ce privește cariera nu vrea să se implice, lucrurile se schimbă când vine vorba de partea personală.

Minodora este una dintre artistele cu ștate vechi pe scena muzicală. Artista și-a dedicat tot timpul carierei sale, dar nu a uitat nici de familie. Marco este pe primul loc pentru ea și nu este de mirare că orice face, face cu gândul la el. Recent, artista a vorbit cu buna ei prietenă despre planurile de viitor și despre ce își dorește pentru piciul ei.

Minodora a recunoscut că este destul de drastică cu cel mic. În trecut, acesta a umblat în anturajele nepotrivite, așa că a decis să ia atitudine. Artistei nu i-a plăcut deloc mediul în care s-a învârtit fiul ei și a declarat că a avut mult timp „atitudine de cocalar”.

Minodora, mai sinceră ca niciodată. Ce strategie va pune în aplicare cu viitoarea noră
Instagram

Minodora și-a dorit un singur copil

Din fericire, aceste lucruri au fost corectate pe parcurs, iar acum, totul este în regulă. Deși este mult prea devreme pentru a vorbi de relații cu fiul ei, artista este convinsă de un singur lucru. Minodora vrea să fie prietenă cu viitoarea ei noră și să se înțeleagă bine. Chiar dacă nu va fi întocmai o persoană pe placul ei, vrea ca totul să fie bine de dragul lui Marco.

«Băi băiatule, dacă ți-ar sta bine te-aș lăsa în pace, că sunt mama ta și văd cu ce îți stă bine și nu. Te rog să ai încredere în mine, mami, că nu te mint. Nu știu ce vede la ceilalți, dar i-am zis că nu trebuie să fie ca toți ceilalți. De ce nu ești ca tine? Dacă ai comportament de cocalar, te rog să îți revii.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.