Minodora se numără printre cele mai respectate și iubite artiste de la noi din țară. Cu toții știm faptul că vedeta are talent cu carul, însă că kilogramele în plus i-au dat bătăi de cap de-a lungul timpului. După o perioadă în care a ținut regim, iată că acum Minodora se mândrește cu o siluetă de vis. A reușit să ajungă la 65 de kilograme într-un an jumate. Cum a reușit să facă acest lucru? Ne spune chiar ea.

Invitată fiind în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, Minodora a vorbit despre cum a reușit să ajungă la kilogramele dorite, dar și despre copilărie, atunci când și-a câștigat primii bani și la ce vârstă. Se pare că Minodora a reușit să slăbească printr-un proces lung, însă eficient. Totul s-a produs treptat și a fost necesară o disciplină alimentară riguroasă pentru a atinge obiectivele dorite.

”Slăbirea e în timp, pas cu pas, într-un an și jumătate. M-au ajutat și picăturile astea… Dar am fost foarte atentă la mâncare, la ce mănânc, dar la cantități am fost în special foarte atentă. Cantitatea este cât farfuria de la ceșcuța de cafea. Mama s-a ținut tare de mine în această perioadă”, au fost primele cuvinte ale Minodorei, în platoul Vorbește lumea.

Minodora este un alt om! Imagini spectaculoase după ce a slăbit enorm. Cum a reușit să ajungă la 65 de kilograme
Instagram

Minodora, cum și-a câștigat primii bani

În altă ordine de idei, vedeta noastră a vorbit și despre cum și-a câștigat ea primii bani. Se pare că la vârsta de 14 ani deja se manifesta ca artist la petreceri, ocazie cu care își câștiga și banii. Minodora mărturisește faptul că familia ei era una normală, cu posibilități modeste, astfel încât aceasta era o modalitate prin care putea să-și ajute părinții cu bani.

 

„La micul dejun mâncam fasole, papricaș… Era pe timpul meu. Copilăria mea a fost sărăcuță! Mama era frezor, tata, strungar. Nu aveau mulți bani… A fost oarecum o perioadă frustrantă, că la școală se știau copii care au părinți cu bani mai mulți și care nu. Era frustrare că nu aveam sandviș, dar eu m-am învârtit o perioadă. Am păcălit-o pe una, nu mai știu, m-a lovit și i-am zis că dacă-mi aduce și mie în fiecare zi nu o spun…”, a povestit Minodora.