Minodora se mândrește acum cu o siluetă de invidiat. A slăbit nici mai mult nici mai puțin decât 40 de kilograme, iar în prezent se bucură de admirația tuturor fanilor săi.

Nu doar că este o artistă extrem de talentată și de iubită, însă a dat dovadă, de-a lungul timpului, și de o ambiție de fier, astfel că a reușit să iasă învingătoare din lupta cu kilogramele în plus.

Da, acum este într-o formă de zile mari, însă cum a reușit să ajungă la o asemenea ”performanță”? Drumul a fost unul lung, dar a meritat din plin. Minodora este o adevărată eroină și un real exemplu! Este dovada vie că atunci când există o voință de nezdruncinat, totul este posibil fără excepție.

Pentru a ajunge la kilogramele pe care le are în prezent, Minodora a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului, dar și printr-o perioadă de un an în care a fost extrem de atentă la ceea ce mănâncă, dar mai ales la cantități. Astfel a reușit să ajungă la greutatea de 70 de kilograme și să poarte măsura M la haine. Nimic nu o oprește să mai dea jos câteva kilograme și să ajungă la mărimea S, așa cum chiar ea menționează acest lucru.

Fanii sunt uimiți de felul în care arată acum cântăreața și s-au întrecut în comentarii care mai de care mai frumoase și pline de gânduri pozitive și laude. Ce-i drept, la cât de bine arată acum Minodora, cu greu îți dezlipești ochii de la formele sale!

Mionodora, cum a ajuns să arate, de fapt, după ce a slăbit 40 de kilograme! ”Ești bombă cu ceas”

”Felicitări, Mino! Arați spectaculos!💋/ Woww, Minòdora! Ești superbă🌹! Ai slăbit mult! Felicitări!!!/ Arăți minunat❤️🙏/ Arăți bomba cu ceas! Felicitări Minodora!/ Esti superbă Minodora 😘”, iar lista poate continua la nesfârșit.

Minodora: ”Nu mai am cu ce să mă îmbrac”

Unde mai puneți că acum artista nu mai are cu ce să se îmbrace, mai ales atunci când trebuie să apară pe scenă? S-a chinuit încă din copilărie să dea jos kilogramele în plus și nu i-a venit să creadă când, într-un sfârșit, a reușit! A ajuns chiar și la mărimea ”M” și nu se lasă până când nu va reuși să ajungă la ”S”.

”Nu mai am cu ce să mă îmbrac, în special atunci când apar în scenă. Ușor n-a fost. M-am chinuit să ajung la kilogramele copilăriei mele de 20 de ani. M-am lansat de 20 de ani și de 20 de ani mă chinui să ajung la 68 de kilograme. Sunt la 70, mai am puțin. Eu acum am ajuns la mărimea M”, a explicat Minodora, la „Star Matinal”.