Astăzi, într-o conferință de presă, noul Ministru al Muncii, Violeta Alexandru a vorbit publicului despre situația dosarelor de recalculare a pensiilor. Potrivit acesteia, cele mai mari probleme sunt în județele Alba și București, considerând că situația este o altă strategie marca PSD.

„Scurta prezentare a rezultatelor la care am ajuns. La două săptămâni de la prima situație cerută Casei Naționale de Pensii privind întârzierile dosarelor de recalculare a pensiilor, o situație semnalată de mii de pensionari, rezultatele demersului este ca numărul a scăzut la jumătate. Fata de 14.452 dosare cu termene mult depășite față de cele 45 de zile prevăzute în lege, am ajung 8.767 azi am ajuns”, a conchis ministrul Muncii.

De asemenea, Violeta Alexandru a menționat că înclină să creadă că problema este una marca PSD și că membrii nu vor să își asume.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Înclin să cred că problemă fiind cunoscută de mai multa vreme, sunt dosare întârziate de peste un an, a fost o strategie deliberată de a se prelungi perioadă tocmai pentru ca urmează sa fie implicații financiare pe care PSD nu vrea să și le asume”, a declarat ministrul Muncii.