Ministrul Muncii, Marius Budăui, a făcut un anunț important pentru români. Statul pregătește noi măsuri de ajutor pentru cei ce nu fac față scumpirilor.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat că românii, în special pensionarii, vor mai primi ajutor financiar din partea statului, pentru a putea face față scumpirilor imense din ultima perioadă. 

Oficialul din Guvernul Ciucă susține că măsurile care vor fi luate nu vor viza numai pensionarii cu venituri mici, ci și alte categorii de persoane care se confruntă cu probleme financiare. Marius Budăi este de părere că guvernanții trebuie să caute zi de zi soluții „indiferent de provocări”, pentru binele poporului. 

Urmează ajutoare noi pentru români

„Trebuie să căutăm soluții să extindem aceste măsuri, nu doar la categoriile vulnerabile, pentru că toți cetățenii au fost afectați de aceste scumpiri. Puterea de cumpărare a fost afectată”, a explicat Budăi. 

Întrebat despre ce măsuri este vorba, ministrul Muncii nu a dat detalii, precizând că încă se lucrează la acest ajutor din partea statului. Oficialul a anunțat că măsurile vor fi anunțate atunci când se vor implementa, nu le anunță dinainte fiindcă nu vrea să dezamăgească. 

Anunț important: PSD nu vrea să taie pensiile și salariile

„Lucrăm la un nou pachet de măsuri. Îmi cer scuze cetățenilor – nu suntem în posibilitate de a anunța ceea ce vom implementa.  Lucrăm la rectificarea bugetară. Identificăm soluții pentru a crea măsuri echilibrate între pachetul social și cel economic.  Discutăm și cu premierul României, noi suntem parte a coaliției și avem discuții repetate. Nu vrem să dezamăgim. Când vom decide, vom anunța ceea ce se va implementa”, a declarat Marius Budăi. 

Ministrul Muncii tocmai a anunțat! Vești bune pentru toți românii: Un nou sprijin financiar de la Guvern
Sursa: Social media

În plus, ministrul Budăi a amintit că PSD nu vrea să taie pensiile şi nici salariile, mai ales în această perioadă de scumpiri. De asemenea, oficialul a vorbit și despre voucherele sociale pentru alimente, spunând că acestea nu reprezintă singura măsură de sprijin pentru pensionari și pentru cei aflați în dificultate. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.