Reclamă
Reclamă

Ministrul de Finanţe israelian, Bezalel Smotrich, a declarat luni că ar fi o mare greşeală ca ofensiva militară a Israelului în Fâşia Gaza să fie oprită acum, relatează Reuters.

Smotrich, pe lângă funcţia de ministru de Finanţe, mai deţine o funcţie în cadrul Ministerului Apărării, cu responsabilitate pentru afaceri civile în teritoriile palestiniene ocupate din Cisiordania.

El a susţinut extinderea aşezărilor ilegale şi construirea de noi colonii, sursă de ciocniri constante cu populaţia palestiniană autohtonă.

Reclamă

El a făcut aceste declaraţii în momentul în care oficialii israelieni continuă discuţiile prin mediatori în legătură cu un posibil acord de încetare a focului cu gruparea militantă palestiniană Hamas.

Hamas se prăbuşeşte şi imploră o încetare a focului. Acesta este momentul să-l strângem de gât până când zdrobim şi distrugem inamicul. Să te opreşti acum, chiar înainte de sfârşit, şi să-l laşi să-şi revină şi să lupte din nou cu noi, este o nebunie fără sens”, a scris Smotrich pe reţeaua socială X.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro