După ce Euro a atins pragul de 4,8026 lei, fiind cea mai mare apreciere din istorie, ministrul Finanţelor a explicat că deficitul bugetar va fi redus, fapt ce ar duce la dobânzi mai mici şi la modificarea ratei inflaţiei. Anunţul său a strârnit numeroase scandaluri şi controverse, asta deoarece românii nu cred că o creştere a Euro poate aduce lucruri bune pentru România.

PNL = BUNASTARE!

Rata inflatiei a SCAZUT in ianuarie 2020 si BNR estimeaza o SCADERE a inflatiei pentru tot anul.

ROBOR la 3 luni a scazut in fiecare zi in ianuarie si februarie 2020.

Cea mai MICA dobanda la un imprumut pe pietele internationale din ISTORIE!

Reducem deficitul bugetar = dobanzi mai mici, inflatie mai mica, deficit de cont curent mai mic …

Facem lucruri fantastice pentru romani. Asa cum am promis.

#RomaniiTrebuieSaStie #FacemRomaniaSaConteze #CurajHaiCaSePoate”, scrie, pe pagina sa de socializare, ministrul Cîțu.

Cum au reacţionat românii?

Despre ce bunastare vorbim cand cursul a sarit de 4,8 lei/Euro pentru ca nu ati facut nimic sa diminuati nici deficitul bugetar, nici deficitul comercial? De 4 luni de zile guvernul PNL e doar in campanie de imagine, dar nu schimba nimic. Nici macar nu aveti curajul sa le spuneti oamenilor inainte de alegeri ca nu aveti de unde sa le cresteti pensiile

„Catule cum rămâne cu pensiile de care ți-am scris și ai ignorat. Ca și cu cresterea economica ce ai postat? 4,8062 euro? Catule noi primim salarii în lei. Știai? Cred ca ești aproape de Bamboo la gândire… Banii de investitii de ce nu au ajuns la ministere? Știi ca lipsa acestor bani a făcut ca firme de construcție sa între în cip? Ești aproape praf!”

„Chiar atât de proști ne credeți, euro a trecut pragul istoric , 4,8062. Unde e bunăstarea? Crește euro , cresc prețurile. Asta e bunăstarea?”, sunt doar câteva dintre sutele de reacţii ale românilor, după ce au citit mesajul ministrului.

Distribuie