Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a lansat un atac tranşant la adresa primarului general al Bucureştiului, Gabriela Firea. Ministrul o acuză pe Firea de sabotaj, imediat după ce aceasta a declarat că ELCEN a provocat avarii grave în Bucureşti, acolo unde oamenii au rămas fără apă caldă şi căldură, în plină iarnă, în sectoarele 2 şi 3.

Reclamă

„Sabotaj #ReaCredinta#Guvern Dușmănos Cu Oamenii”, scria primarul Bucurestiului pe facebook.

Reclamă

”Candidata la Primăria Bucureştiului, Gabriela Firea, ne-a amintit ieri cum tratează un politruc un accident cu consecinţe grave pentru cetăţeni: la fel cum tratau politrucii sovietici accidentul de la Cernobîl, cu minciuni şi dezinformare. În loc să rezolve problema”, scrie Violetă Alexandru.

Ministrul Muncii a declarat că Primăria Bucureşti, prin Termoenegetica, a lăsat locuitorii fără căldură şi apă caldă vineri în jurul orei 23.00, iar Firea dă vina pe ELCEN pentru temperaturile furnizate tocami sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 9.00.

”Rămâne cum am stabilit: 5 luni! Şi scăpăm de această catastrofă care conduce acum, din greşeală, Bucureştiul!”, a conchis ministrul Violeta Alexandru.