Ministerul Justiției anunță începerea interviurilor cu candidații la șefia DNA

Reclama

Reclama

Astăzi sunt susținute interviurile pentru funcțiile de conducere DNA, fiind înscriși cinci candidați: Mariana Alexandru, Crin-Nicu Bologa, Camelia Elena Grecu, Ionuț Butnaru și Nistor Călin.

Favoritul pentru conducerea DNA este Crin Bologa, în prezent deținând funcția de prim-procuror adjunct al Parchetului Tribunalului Sălaj.

Reclama

Membrii Comisiei de selecție sunt: ministrul Justiției Cătălin Predoiu, secretarul de stat MJ Lidia Barac, procurorul Remus Damian Budai, judecătorul INM Ioana Bogdan, avocatul Ștefan Ciurescu, psihologul CSM Marius Babici și profesorul universitar ASE dr. Cătălin Dobrea.

Din data de 2 Decembrie, Ministerul Justiției a început procedura de selecție pentru propunerea noilor procurori-șefi ai DNA, DIICOT și Parchetul General.

Persoanele interesate și-au putut depune dosarul până pe 23 Decembrie 2019.

Dosarul pentru participarea la interviu a inclus în primul rând o cerere de înscriere, curriculum vitae, dovada îndeplinirii condiţiilor de vechime, un proiect privind atribuțiile specifice funcției vizate în concurs, 10 lucrări întocmite de canditat în ultimii cinci ani și ultimul raport de evaluare a activităţii sale profesionale.

Ministerul Justiției a specificat că pe data de 21 ianuarie se va face anunțul public cu rezultatele selecției.

 

loading...
ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii