Reclamă
Reclamă

Ministerul Culturii al Federației Ruse susține o propunere de introducere a unui cod vestimentar pentru artiști la concerte. Anunțul a fost făcut de deputata Dumei de Stat, Irina Filatova, care a informat pe contul său de Telegram că ministerul a fost de acord cu solicitarea sa, relatează agenția de presă rusă Interfax.

„Tratăm cu înțelegere îngrijorările cu privire la activitățile creative ale unor personalități publice, ale căror acțiuni se adresează unui public numeros și au impact în mass-media și, drept urmare, pot evoca un răspuns din partea cetățenilor țării. Suntem de acord cu poziția dumneavoastră că îmbrăcămintea aleasă pentru aparițiile publice reprezintă o parte importantă a imaginii artistului și joacă un rol semnificativ în formarea unei imagini pentru întregul eveniment”, se arată în răspunsul ministrului Culturii, publicat pe canalul de Telegram al deputatei Filatova.

Ministrul Culturii a mai spus că a fost trimisă o recomandare autorităților regionale pentru a acorda o atenție suplimentară apariției artiștilor care susțin evenimente culturale, în special cele desfășurate în sedii de stat și municipale fără restricții de vârstă.

Reclamă

Filatova a subliniat că, în acest mod, Ministerul rus al Culturii a susținut „propunerea de a introduce un cod vestimentar pentru artiști în timpul concertelor”.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro