Reclamă

Dezinformarea despre metode de slăbire eficientă circulă peste tot, mai ales în mediul online. Există o mulțime de ipoteze sau de teorii pe care le putem vedea în mass media, însă multe dintre ele sunt total eronate. Există controverse legate de eficiența și siguranța dietelor slabe în carbohidrați, minciuni despre cel mai multe trucuri de ardere a grăsimilor sau raportul corect dintre grăsime și masa musculară.

Ei bine, a sosit momentul să uiți toate aceste informații care nu fac altceva decât să te inducă în eroare. Ba mai mult, să îți aducă condiția fizică într-un punct critic, poate chiar să te îngrași, în loc să slăbești sau să ai anumite probleme de sănătate. Iată care sunt minciunile pe care le întâlnești zi de zi.

1. Dietele sărace în grăsimi NU sunt bune pentru slăbit!

Deși dietele sărace în grăsimi sunt adesea promovate ca fiind utile pentru slăbit, nimic mai fals! Acestea vă vor afecta sănătatea în mod cert și nu vor da niciun rezultat din cele pe care le așteptați. Potrivit specialiștilor, dietele bogate în grăsimi au o rată mult mai mare de succes în procesul de slăbire. Proteinele și grăsimile sunt foarte sățioase, iar o dietă bogată în acestea vă pot combate foamea și astfel vă vor ajuta în ritmul de slăbire.

Minciunile despre slăbit care au făcut înconjurul lumii. Lucrurile în care nu trebuie să mai crezi dacă vrei într-adevăr să slăbești
pixabay.com

2. Chimicalele nu te îngrașă, iar detoxifierile nu sunt necesare- total fals

De fapt, adevărul este cu totul și cu totul altul. Chimicalele ridică riscul de boli, cum ar fi obezitatea și diabetul. Cercetătorii au făcut un studiu care a scos la iveală faptul că pe baza chimicalelor, animalele se îngrașă considerabil, iar metabolismul lor suferă severe afecțiuni. De asemenea, detoxifierile sunt recomandate la ceva timp, întrucât avem nevoie să eliminăm toate toxinele din organism. Acest lucru se realizează prin consumul de apă, un aport de vitamine, antrenamente fizice și o dietă bogată în proteine.

3. Mâncatul după ora 18:00 NU îngrașă!

Ți se spune adesea că mâncatul după ora 18:00 îngrașă. Nimic mai fals! Poți mânca liniștit după acest interval orar. Conform medicilor nutriționiști, secretul este să numeri caloriile consumate în ziua respectivă. Dacă raportul caloric este în parametrii normali, totul va fi ok, urmărește doar să reduci zilnic cantitatea de calorii a meselor. Astfel, vei vedea rezultate considerabile în procesul tău de slăbire.

Minciunile despre slăbit care au făcut înconjurul lumii. Lucrurile în care nu trebuie să mai crezi dacă vrei într-adevăr să slăbești
pixabay.com

Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro