Mimi este una dintre cea mai iubită vloggeriță de către tinerii români. Vedeta are 23 de ani și a format un cuplu cu Sebastian Dobrincu care are aceeași vârstă. Cei doi au pus capăt relației în perioada primăverii, anul trecut. Ulterior, tânărul a început o nouă relație cu Ioana Ignat, celebra cântăreață.

Sebastian și Ioana s-au despărțit, iar apoi tânărul s-a împăcat cu vloggerița. Însă relația lor avea să se sfârșească și de această dată. În noiembrie anul trecut, cei doi s-au despărțit definitiv. Uimitor a fost momentul în care acesta a reluat relația cu Ioana Ignat.

1. Ce a dezvăluit Mimi cu privire la relația cu Sebastian Dobrincu

Mimi a fost invitată la podcastul susținut de Măruță. Printre alte subiecte abordate, aceasta a vorbit și despre relația cu Sebastian.

„Noi ne-am cunoscut în decembrie 2019. (…) M-a impresionat că un băiat de 21 de ani vorbea așa de frumos. Când ne-am întâlnit, a fost un moment magic. Am mers la cină, când a venit în țară.

Când m-am uitat în ochii lui, primul meu gând a fost: „O să-l iubesc pe băiatul ăsta ca o nebună!” Și ca o nebună l-am iubit. La începutul relației, am stabilit de comun acord că nu ne dorim să fie publică, nu știam dacă va fi stabilă. Eram doi copii.

Eu aveam o expunere foarte mare. Nu voia nimeni să transforme o iubire pură de copii, într-un circ. (…) Ne-am mutat împreună după 3 luni de zile. A devenit o relație serioasă, apoi au început să apară problemele.

Eu simțeam că el s-a îndrăgostit de altcineva, iar el spunea că era doar în capul meu. În momentul ăsta, nu am de unde să știu dacă era doar în capul meu sau dacă era realitatea. Numai Dumnezeu știe!” , a povestit Mimi în cadrul podcastului.

2. Mimi a fost rănită de fostul iubit

Mimi a trecut printr-o serie de dezamăgiri alături de fostul său iubit. Vloggerița a fost tare afectată atunci când acesta s-a afișat alături de Ioana Igant.

„Am rămas împreună 3 luni de zile după momentul ăsta și a coincis cu momentul în care el și Ioana s-au cunoscut. Un an de zile investisem mult timp și sentimente amândoi, construisem ceva. Dar, pentru că eu simțeam asta, am devenit foarte rea cu el. El a plecat în America.

Când s-a întors, mi-a scris că vrea să ne împăcăm, nu i-am răspuns trei zile, și el era deja cu ea. Ne-am întâlnit. Amândoi ne doream să ne împăcăm, dar relația era sensibilă. Nu știam ce să fac. Am făcut și eu pe imposibila, nu i-am mai răspuns și el a fost cu altcineva.

Când a apărut în presă cu ea, pe mine m-a rănit foarte tare, pentru că au apărut articole cum că eu aș fi fost o relație pasageră pentru el. Că am fost înlocuită, părăsită. Normal că m-a durut. Eu nici nu terminasem de plâns după relație și el deja era fericit cu altcineva. A fost foarte greu!” , a mai spus frumoasa vloggeriță.

Mimi, declarații uimitoare despre fosta relație cu Sebastian Dobrincu: “Eu simțeam că el s-a îndrăgostit de altcineva”
social media

3. Mimi nu i-a cunoscut pe părinții lui Sebastian

„Nu numai că era fericit cu altcineva, dar cu mine nu a vrut să se afișeze un an de zile de relație, a durut foarte tare să văd că se afișează cu altcineva. Nu a vrut pentru că imaginea mea nu se potrivea cu a lui. El este un geniu și eu nu.

Nu asta spunea, dar am avut o discuție la un moment dat și mi-a zis că imaginea mea este controversată și l-aș trage în jos. M-a durut enorm și mi-a distrus încrederea în mine. (…) Nu spun că el a făcut ce a făcut intenționat.

El nu se simțea bine afișându-se cu mine, iar eu simțeam că lui îi este rușine cu mine. Era devastator. Să fii cu un bărbat care nu vrea să se afișeze cu tine este unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poți trăi. Eu eram conștientă, dar nu voiam să accept. Nu i-am cunoscut familia. Nu mai vorbim, l-am blocat peste tot.” a mai adăugat tânăra.