Miley Cyrus a suferit zilele trecute o operație pe corzile vocale, iar în prezent se recuperează acasă. Confrom surselor apropiate cântăreței, opreația a descurs foarte bine, iar intervenția a fost una necesară.

Recuperarea medicala nu este un proces ușor pentru nimeni, iar acest lucru se aplică și la vedete. Pentru a fi sigură că vocea ei nu va fi afectată, Miley va fi nevoită pentru câteva săptămâni să își protejeze corzile vocale. Asta înseamnă ca vedeta va trebui să vorbească cât mai puțin în perioada ce va urma, mai ales că orice efort prea mare ar putea afecta procesul de vindecare.

Iubitul lui Miley, Cody, este alături de ea. Din câte se pare, el va fi alături de artista pe tot parcursul acestei recuperări, asigurându-se că nu se simte singură sau plictisită și că are tot ce trebuie pentru a fi fericită.

Nu este prima oară când Cody este alături de iubita sa, mai ales în situații asemănătoare. În urmă cu câteva săptămâni, Miley a fost internată în spital din cauza amigdalitei. Iubitul ei a fost alături de ea, iar acela a fost și momentul când artista a aflat că are nevoie de operația la corzile vocale.

Din cauza oprației, Miley a fost nevoită să îți amâne planurile pentru noi melodii. Ea va începe să se concentreze pe acest proiect abia în anul 2020, atunci când starea de sănătate îi va permite.