Reclamă
Reclamă

Fanii cântăreței au fost foarte surpinși zilele acestea, după ce Miley făcut public faptul că este internată în spital.

Se pare că vedeta sufera de amigdalită, o afecțiune care o va ține răpusă la pat pentru o scurtă perioadă de timp. Cu toate că se află într-o situație delicată, Miley a ținut să își țină fanii la curent cu starea sa de sănătate, fiind foarte activă pe rețelele de socializare.

Cântăreața urmează să susțină un spectacol în cadrul evenimentului caritabil Gorillapalooza, organizat de Ellen DeGeneres. Banii strânși în urma evenimentului urmează să fie donați pentru conservarea gorilelor.

Reclamă

Marțea aceasta, Miley a început să posteze poze din spital, spunând că încearcă să își revină cât mai repede posibil. Ea și-a rugat fanii să o susțină și să îi transmită energia lor bună.

De asemenea, cântăreața a primit și o vizită din partea iubitului său, Cody Simpson, care i-a adus flori și i-a cântat o melodie compusă special pentru ea.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro