Reclamă
Reclamă

După doar 8 luni de căsnicie, Miley Cyrus și Liam Hemsworth au divorțat în luna august a acestui an. De atunci, cântăreața a fost văzută alături de alți bărbați, iar fanii ei nu au primit bucuroși acest lucru.

Pentru toți cei care aleg să îi judece viața personală, Miley a postat recent un mesaj prin care și-a dorit să îi informeze că nu are de gând să își trăiască viața după dorințele celor din jur, adăugând faptul că alegerile ei din punct de vedere sentimental nu ar trebui să supere pe nimeni.

În câteva postări destul de lungi pe Twitter de vineri seară, cântăreața a decis să le răspundă tuturor celor au condamnat-o și criticat-o pentru că a trecut „prea repede” peste fosta sa căsnicie cu Liam.

Reclamă

Ea a declarat:

„Știu că publicul se simte implicat în relația mea din trecut, pentru că au avut ocazia să o vadă evoluând de la început. Cred că acesta este motivul pentru care oamenii s-au simțit întotdeuna îndreptățiți să aibă o părere despre viața mea și modul în care aleg să mi-o trăiesc, tocmai pentru că m-au văzut crescând.”

Vorbind despre modul în care își vede viața în prezent și despre cum ea nu mai este un copil, Miley a adăugat:

„Am crescut acum și îmi fac alegerile ca un adult care cunoaște adevărul/detaliile/realitatea. Oamenii știu doar ceea ce văd pe internet.”

De asemenea, ea a ținut să discute și despre modul în care societatea felicită bărbații atunci când reușesc să treacă peste o relație, însă atunci când femeile fac asta sunt dur criticate.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro