Reclamă
Reclamă

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose a afirmat că social-democraților nu le este foarte ușor să înțeleagă de ce bucureștenii au votat în proporție de 40% cu Nicușor Dan și a adăugat că a fost un vot împotriva Gabrielei Firea. El a mai spus că PSD este mulțumit de rezultatul alegerilor, per ansamblu, partidul obținând un scor foarte bun și fiind victorios în alegeri, câștigând până acum aproape 26 de consilii județene.

„Recunosc că încă încercăm să înțelegem acest lucru. Nu ne vine foarte ușor să înțelegem ce au votat bucureștenii, de ce au votat 40% Nicușor Dan. Chiar eu, unul, nu înțeleg și, ca și dumneavoastră, trăim majoritatea timpului în București”, a declarat Mihai Tudose, întrebat dacă se aștepta să fie așa mare diferența de procente între Nicușor Dan și Gabriela Firea, marți la postul B1 TV, potrivit News.ro.

De asemenea, chestionat dacă, în opinia sa, a fost un vot pentru Nicușor Dan, ori a fost mai degrabă un vot împotriva Gabrielei Firea, vicepreședintele PSD a răspuns: „Aș spune că a fost un vot împotriva Gabrielei Firea”.

Reclamă

„Doamna Gabriela Firea a fost beneficiara unui val negativ, unei emoții puternice negative acum patru ani, când știți ce era PSD ș.a.m.d. Acum chiar e de neînțeles, dar știți cum e, românii prin vot nu greșesc, așa s-au exprimat. Acceptăm jocul democratic”, a mai precizat Tudose.

El a mai afirmat că social-democrații, per ansamblu, sunt mulțumiți de rezultatele alegerilor.

„PSD este mulțumit de rezultatul alegerilor, un scor foarte bun, suntem pe primul loc, am câștigat consiliile județene, aproape 26 astăzi, când stăm de vorbă, mai se numără, mai sunt contestații, primărie de sector la Sectorul 2, una în plus, deci suntem victorioși”, a conchis Tudose.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro