Reclamă
Reclamă

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose este de părere că Mircea Geoană nu are șanse reale la alegerile prezidențiale. Tudose a declarat la Digi24 că, în opinia sa, dacă Geoană va obține un scor de 10%, acesta ar fi considerat un succes major.

Mihai Tudose a comentat situația lui Mircea Geoană după apariția acuzațiilor de plagiat în teza de doctorat a acestuia. „Dacă domnul Geoană a început să se victimizeze, e problema lui, dar nu cred că aici are el o problemă. Cea mai mare problemă pe care o are el e cu electoratul,” a spus vicepreședintele PSD.

În ceea ce privește alegerile prezidențiale, Tudose consideră că secretarul adjunct al NATO nu are șanse reale de a câștiga. „Domnul Geoană nu va intra în turul 2 și dacă face 10% e un scor imens,” a adăugat Mihai Tudose.

Reclamă

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro