Politicienii din România freamătă de câteva zile, iar scandalurile nu încetează să apară de la o oră la alta.

Europarlamentarul Mihai Tudose îi cere, încă odată, demisia lui Victor Ponta. Conflictul dintre cei doi nu este o noutate, însă nici nu pare să aibă final. Tudose îl acuză public pe Ponta că a devenit în scurt timp „lipsit de credibilitate”.
„Observ, din nou, dorința nestăvilită a lui V. Ponta de a ,,scăpa” cât mai repede de toți cei care îl ,,încurcă” nefiind de acord cu toate ideile lui. A reușit să-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu’ lui! A suspendat/îndepărtat parlamentarii care nu ascultă orbește orice edict. A reușit ca în câteva luni sa devină nefrecventabil și lipsit de credibilitate. Îl încurc foarte tare și eu și în consecință, face orice să mă facă să plec… Știți cum e vorba aceea cu ,,să te ferească Domnul de ruga îndeplinită”…. Fiindcă atunci, cu noi toți plecați, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins… Șansa PRO Victore e… plecarea ta”, a scris Tudose pe Facebook.

Mihai Tudose îi cere demisia liderului Pro România sugerând că acesta nu este susţinut nici măcar de colegii din conducerea formaţiunii politice.