În urmă cu o săptămână, artistul Mihai Trăistariu s-a confruntat cu o situație nedorită. Mai multe persoane cărora le-a închiriat apartamentele sale de la malul mării au plecat însușindu-și mai multe bunuri ce nu le aparțineau.

Imediat după ce a sesizat lipsurile materiale, Mihai a apelat la ajutor din partea poliției. Ba mai mult de atât, i-a anunțat și pe făptași că au fost denunțați și că vor suferi consecințele în urma acțiunii lor. De frică, aceștia s-au întors și i-au înapoiat bunurile lui Mihai.

„Un om needucat se cunoaște..”

Sursa: Social media

„Se vedea că băieții care mi-au făcut probleme erau, cumva, dintr-un sat…din comportament, după îmbrăcăminte. Nu vreau să-i jignesc, dar un om needucat se cunoaște și, automat, au simțit nevoia să plece acasă cu 6 seturi de lenjerii, cu 11 prosoape, cu feonul, cu telecomanda de la TV, cu scrumiere. Parcă nu găseau să cumpere scrumiere la 2 lei! Mi le-au adus înapoi până la urmă, chiar cu țigările în ele.” a declarat Mihai Trăistariu pentru WOWbiz.ro

La o săptămână distanță de acest episod, Mihai Trăstariu a luat o decizie în ceea ce privește criteriul de selecție în privința acelora ce îi trec pragul. Artistul s-a hotărât să majoreze prețul chiriei pe noapte, din cauza faptului că își dorește ca prețul să nu fie accesibil oricărei persoane.

„Am avut toate cele 6 apartamente pline în weekend-ul de 1 Mai. Eu aveam 150 de lei pe noapte, pe apartament, dar m-am enervat! Am lăsat foarte ieftin tot, tocmai ca să-mi formez o clientelă, să învăț oamenii să vină aici, dar m-am speriat, pentru că, lăsând prețul jos, vine oricine și nu vreau să mai vină oricine! E foarte riscant! Din 3 mai am mărit la 230 de lei pe noapte, tocmai în ideea să se mai selecteze puțin clientela. Pentru iulie și august am 350 de lei pe noapte.” a mai declarat Mihai pentru sursa citată anterior