Mihai Trăstariu își dorește să se îmbogățească. Și-a făcut chiar și un plan pentru ca visul său să devină realitate.

În timpul pandemiei, Mihai Trăistariu a învățat să fie foarte econom. Recunoaște că în urmă cu ceva vreme era foarte risipitor, însă, acum, strânge fiecare bănuț în parte. Ba chiar mai mult de atât, Mihai și-a făcut un sistem de economii.

A început prin a economisi un euro pe zi, în următoarea zi strânge doi euro, în cea de a treia zi, trei euro și tot așa până când devine milionar. Și-a propus să nu mai sufere din cauza banilor și își dorește să fie pregătit pentru următoarea criză economică.

„Vreau să fiu pregătit pentru următoarea criză..”

Sursa: Social media

 „Eu am foarte multe planuri și visez mult. În pandemie m-am învățat să fiu foarte econom, nu îmi mai cumpăr haine. Sunt strângător, eram risipitor înainte. Mi-am făcut un sistem de economii, am făcut matematica în facultate.

Azi depun un euro, mâine doi, apoi trei, mă joc așa până devin milionar în euro. Nu mă mai opresc. Țelul meu este să nu mai sufăr din cauza banilor. Vreau să fiu pregătit pentru următoarea criză care ar fi, să zic, în 2032. Se spune că la 12 ani este ciclic, vine câte o criză financiară.” a declarat Mihai Traistariu pentru ego.ro

Mihai Trăistariu n-a dus-o foarte bine din punct de vedere financiar în ultimii doi ani de zile. S-a confruntat cu ratele la bancă și chiar a vândut un imobil pe care îl deținea în Constanța pentru a scăpa de acestea.

„Da, doi ani de zile m-am chinuit cu ratele la bancă. Am vândut apartamentul în care stăteam în Constanța ca să scap de ele. Apoi, am schimbat terenul pe care îl aveam la malul mării pe 7 apartamente. De două veri le-am închiriat turiștilor și uite așa m-am salvat. Mai am și o școală de muzică, s-a redeschis acum.

În pandemie m-am făcut afacerist, fac vreo 20.000 de euro din apartamente în fiecare vară, iar școala de muzică produce 2.000 – 3.000 de euro pe lună, deci practic m-am învățat să nu mai depind de concerte. Uite că revin și evenimentele, deci am trei surse de venit.” a declarat artistul pentru sursa citată