Mihai Trăistariu și-a scos la închiriat apartamentele pe care le deține la mare. În timp ce mai mulți artiști o duc foarte greu în această perioadă, Mihai Trăistariu nu duce lipsă de nimic. Artistul s-a lansat în turism și are o serie de oferte greu de refuzat. Anul acesta, el are de gând să închirieze toate apartamentele de la malul mării.

Apartamentele pe care le-a scos la închiriat îndrăgitul cântăreț arată extrem de bine. Acestea pot fi închiriate se pare și prin celebra platformă Booking. Acestea au un preț accesibil și anume 200 lei pe noapte și pot găzdui până la patru persoane. Acestea sunt tip studio, au aproximativ 50 mp și sunt situate în zona Mamaia Nord – Năvodari, în apropiere de plaja Kazeboo.

În urmă cu ceva timp, artistul și-a cumpărat un teren, pe care voia să-și construiască o vilă. Din păcate, nu a strâns atât de mulți bani și și-a făcut o pensiune. Artistul este fericit cu alegerea lui, pentru că acum când mulți o duc rău, el este bine. Mai ales că începe sezonul și va avea succes cu apartamentele pe care le oferă spre închiriere. Un lucru important de reținut este faptul că el nu permite în apartementele lui petreceri de burlaci, de teamă ca acestea să nu fie distruse.

Mihai Trăistariu și-a scos la închiriat apartamentele

”În primăvara aceasta, un dezvoltator, un constructor de blocuri mi-a propus un schimb. Mi-a zis: „Nu vrei să îţi dau şapte apartamente, tot la malul mării, în Mamaia Nord şi tu să îmi dai terenul?’ Şi am stat pe gânduri vreo săptămână şi am zis da. Până la urmă e o afacere și uită că am făcut schimb şi la ora actuală am în total opt apartamente. Şapte la malul mării, unul în oraş pe care o să îl vând odată ce mă mut. Pentru că am ales să mă mut într-unul dintre ele. Şi atunci o să am practic opt apartamente la malul mării. Într-unul dintre ele mă mut de la 1 octombrie şi şapte dintre ele le dau spre chirie către turiştii care vin la malul mării”, a povestit Mihai Trăistariu într-o emisiune de televiziune, anul trecut.