Atunci când vine vorba de capitolul viață sentimentală, Mihai Trăistariu are multe nemulțumiri. Artistul își caută de ani de zile sufletul pereche, însă acesta nu s-a arătat până acum. Cântărețul aproape și-a pierdut răbdarea și speranța, așa că a apelat la un gest ce i-a uimit pe fani.

Dacă viața profesională îi merge bine, în ceea ce privește viața sentimentală, Mihai Tăristariu nu este prea mulțumit. Artistul nu duce lipsă de domnișoare dornice de a își petrecere nopțile alături de el, însă caută cu totul altceva. Cântărețul a ajuns la vârsta la care își dorește o relație serioasă, un suflet cald, alături de care să își întemeieze o familie.

Cum femeia potrivită încă nu a apărut, Mihai Trăistariu a apelat la un gest, care i-a luat prin surprindere pe internauți. Sătul să tot aștepte, artistul a dat un anunț pe internet, prin care spunea că este în căutare de parteneră. Mesajele au curs, domnișoarele s-au arătat dornice, însă sufletul pereche tot nu a venit.

,,E adevărat că de un an sunt singur. Singur nu înseamnă neapărat singurătate, ci faptul că nu mi-am găsit perechea. Am tot căutat-o, am tot postat, am tot căutat pe net. Primesc cereri, primesc oferte, dar sufletul meu nu consideră că mi-am găsit încă partenera perfectă și atunci dimineață, într-adevăr am făcut o postare și am scris: matrimoniale, bărbos, mustăcios, caut fericirea. Mi-am pus o poză nebărbierit”, a declarant Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Mihai tăistariu și-a pierdut speranța! Motivul pentru care artistul este singur de mult timp. „Am tot căutat-o…”
Instagram

Mihai Trăistariu și-a pierdut speranța

După lungi căutări și ani de zile de așteptare, Mihai Trăistariu este pe punctul de a își pierde speranța. Artistul s-a săturat să aștepte în zadar și a ajuns la concluzia că ar trebui să se concentreze mai mult pe viața profesională, pentru că norocul în dragoste pare că nu îi surâde.

,,Fericirea poate că e cumva greșit înțeles. Mi-am scos din cap ca fericirea înseamnă neapărat perechea. Ar putea ca fericirea să fie cumva în alte lucruri. Poate ar trebui să mă scufund mai mult în muzică sau în afacerile mele, sau ar trebui să îmi găsesc activități care îmi plac. Eu așa partenere de viață am tot avut, am tot crezut că mi-am găsit perechea pe viață și m-am logodit în 2009. Ne-am rupt la câteva luni. Am tot dat-o în bară la capitolul dragoste”, a mai spus Mihai Trăistariu.