Mihai Trăistariu vrea să se mute în mijlocul pădurii.

Mihai Trăistariu a decis că este momentul să renunțe la viața de la malul mării pentru un trai liniștit, în pădure. După o vară cu adevărat productivă care încă nu s-a încheiat, celebrul cântăreț s-a gândit să își mai achite din împrumuturile de miliarde de lei pe care le are la bănci, și apoi vrea să își construiască o vilă impresionantă chiar în mijlocul pădurii.

În timp ce mulți îl invidiază pentru cele șase case pe care le deține pe litoralul românesc, Mihai Trăistariu își dorește să își construiască o altă casă, chiar în mijlocul pădurii.

Mihai Trăistariu vrea să se mute la țară

Mihai Trăistariu e decis că este timpul să se mute în mijlocul pădurii. Nu, nu, chiar nu este o glumă. Artistul vrea ca în noua locuință pe care o va construi să își pună panouri electrice, eoliene în curte și să își ia vacă, găini și capre.

„Vreau să-mi strâng bani, să îmi cumpăr un teren și să-mi fac o casă. Vreau să-mi fac o casă pentru că am câini și pisici și mă chinui la bloc. Vreau o casă mare, de câteva hectare, cu piscină, cu grădină, cu livadă, vreau să-mi cultiv eu cartofi, roșii, să-mi iau o vacă să-mi dea lapte, îmi iau niște capre.

Sursa: Social Media

Vreau găini, vreau ouă naturale, adică eu sunt cu natura, și văd că vremurile sunt de așa natură, ne cam sperie. Trebuie să nu mai depinzi de nimeni. Vreau panouri electrice, eoliene în curte, să-mi fac singur curent, să-mi fac singur apă, să-mi sap un puț, nu mai vreau să depind de ăștia care măresc prețul la gaze.

Mă mut în pădure. O să-mi iau 10.000 de metri pătrați și mă pun în mijlocul terenului. Dacă nu sunt copaci îi plantez eu, ca să mă înconjor de copaci și o să îmi fac și o piscină și o să stau toată ziua acolo în meditație și în liniște cu pisicii mei și cu cățeii mei și cu liniștea mea.”, a declarat Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

„Aștept să vină septembrie să mă odihnesc un pic și să scap de un credit la bancă, eu mai am 3 miliarde în bancă, și am și sunat deja, o să dau 1 miliard și jumătate să mai scap de rate, să înjumătățesc un pic acolo pentru că era o povară pentru mine, 7.200 de lei pe lună am rată, și iarna nu produc eu așa mult, și am zis hai acum cât am făcut eu în vară bani din turism, din concerte, să ajung la o rată de vreo 3.000 de lei pe lună și o să fie mult mai bine.

Am sunat la bancă și le-am zis că undeva la 15 septembrie vreau să achit jumătate din sumă și mi-au zis că o să câștig chiar vreo 40.000 de lei, că dacă o mai țineam trei ani aveam dobânzile alea, și atunci îmi convine.”, a mai spus artistul.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.