Mihai Trăstariu este unul dintre cei mai noi invitați ai podcast-ului „Aproximativ discuții cu Gojira”. În cadrul acestui episod, artistul a fost mai sincer ca niciodată și a avut câteva lucruri de spus la adresa iubitei lui Alex Velea, Antonia Iacobescu. Când va auzi ceea ce a spus despre partenera sa de viață, Alex Velea va fi negru de furie.

Mihai Trăistariu spune despre colega sa de breaslă, Antonia, că este frumoasă și că bărbații o doresc pentru felul în care arată din punct de vedere fizic. Când vine vorba despre calitățile muzicale ale acesteia, Mihai Trăistariu nu are tocmai ce mai bună părere despre artista în cauză.

Mihai Trăistariu: „După mine nu e o mega voce..”

@iuliamariagaman

”Antonia e frumoasă dar nu are o super voce…!”

♬ original sound – Iulia Maria Gaman

Din punctul său de vedere, Antonia nu este o voce excepțională și nu a demonstrat multe lucruri de-a lungul carierei sale prin prisma melodiilor pe care le-a lansat. Totodată, artistul spune că aceasta are concerte datorită faptului că arată bine.

 „Antonia, e frumoasă, o dorești sexual, după mine nu e o mega voce. Nici nu are hit-uri alambicate. E frumoasă și are concerte pentru că e frumoasă. Te gândești la ea.. .” a declarat Mihai Trăistariu în cadrul podcast-ului „Aproximativ discuții cu Gojira”

Nu este pentru prima dată când Mihai Trăiastariu are ceva de spus la adresa Antoniei. În trecut, acesta a încadrat-o la categoria vedetelor „care cântă puțin și se dezbracă mult”. Tot în aceeași „oală” le-a băgat și pe Inna, Antonia, Alexandra Stan sau Corina

„O să-ţi zică nişte nume de fete care cântă puţin şi se dezbracă mult. Când o să le întrebi pe Antonia, Inna, Alexandra Stan, Andreea Bănică sau Corina să-ţi nominalizeze nişte artişti care le plac, o să auzi nişte nume de băieţi care cântă puţin şi se îmbracă super.” a declarat în urmă cu mai mulți ani Mihai Trăistariu.