Mihai Trăistariu are succes în plan profesional, însă se pare că norocul îl ocolește în ceea ce privește planul personal. A avut parte de multă suferință în dragoste, ajungând chiar la un moment dat să aibă depresie. În cadrul unui interviu, cântărețul a vorbit despre această perioadă dificilă din viața lui, dar și despre cum a reușit să traverseze această cumpănă.

„Nu mai am eu curajul să mă bag într-o relație”

Mihai Trăistariu a avut parte de o mulțime de experiențe mai mult sau mai puțin dificile în plan sentimental, însă s-a ridicat de fiecare dată. Artistul a povestit despre aceste relații pe care le-a avut de-a lungul timpului.

„Personal sunt puțin cu un picior în groapă, în sensul că am dezamăgiri, am deziluzii. Prima relație a durat șapte ani, nu mai țin relațiile ca la prima dragoste și probabil e vina mea, deși sunt un tip cuminte, devreme acasă. Undeva e vina mea, nu-mi dau seama, poate că sunt prea moale cu ele și nu mă impun, m-am gândit și la asta, dar nu mai disper neapărat. Pretendente am, de scris, îmi scriu, dar nu mai am eu curajul să mă bag într-o relație. Prefer așa chestii fugitive, cu cine merită. Aproape că mi-am băgat în cap că la un an, doi, oricum se termină”, a povestit Mihai Trăistariu.

social media

Mihai Trăistariu a fost logodit

Mihai Trăistariu a suferit foarte mult din dragoste și, din această cauză, îi este foarte greu să mai intre într-o relație serioasă pentru că oricum știe că se va ajunge la final la un moment dat, după cum a mărturisit artistul.

„M-am logodit în 2009 și cu logodnă cu tot firul s-a rupt. Cred că trebuie să stai cu persoana trei, patru ani așa și dacă vezi că vă înțelegeți, atunci fă pasul. Am avut depresie după o despărțire și nu am dat vina doar pe ea, am zis că așa e viața. Aveam așa o tristețe, nu mai voiam absolut nimic, nu mai aveam niciun plan, nicio motivație, nu mai voiam nimic. Nu mai aveam chef de nimic”, a mai adăugat artistul.