Mihai Trăistariu a văzut negru în fața ochilor după ce a primit factura la gaze. Furios, solistul a declarat că a plătit enorm pentru lunile trecute și că deja a început să ia măsuri drastice. În plus, el se teme și de factura la curent, despre care crede că va veni și ea mărită. 

În ultima perioadă, facturile la curent și gaze au devenit coșmarul românilor, după ce s-au dublat extrem de mult. Recent, Oana Romana s-a plâns pe rețelele de socializare de factura imensă de la gaze, acum a venit rândul lui Mihai Trăistariu să-și verse of-ul.

Mihai Trăistariu, extrem de revoltat din cauza facturii la gaze

Interpretul are o școală de muzică în Constanța, acolo unde le oferă toate condițiile elevilor săi. Artistul a mărturisit că pe perioada iernii avea o temperatură la interior de 24 de grade și plătea pe lună aproximativ 700 de lei la factura de gaze. Acum, însă, lucrurile s-au schimbat. Factura la gaze i-a venit de trei ori mai scumpă.

„Am școala de muzică de șapte ani, în 2019 eu mi-am cumpărat un sediu în Constanța. Mi-am băgat gaze, curent, și, iarna trecută, a fost foarte ok. Când era foarte frig și cel mai ger afară, factura nu trecea de 700 de lei. Acum a venit noua factură și mi-a venit 2.300 de lei. Mi se pare exagerat, nu înțeleg de ce scumpirea asta, e de trei ori mai mare”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru click.ro.

Cât are de plătit artistul

Supărat foc, Mihai Trăistariu a amenințat cu judecata furnizorul, care a „umflat” nejustificat factura. Solistul are de plătit peste 2300 de lei la factura de gaze.

„Deja sunt îngrozit și nu știu de unde să mai tai și ce să mai fac. M-am dus la școală, am avut ședință cu profesorii angajați și am zis: hai să scădem temperatura! Am dat-o la 22 de grade, noi aveam 24 de grade, ca să fie confort pentru elevi.

Acum, când am văzut factura, am zis: hai să închidem căldura noaptea. Am închis-o de tot, dar se răcește clădirea. Dimineața trebuie dat drumul la căldură din nou Nu mai știu de unde să ai reduc. E un salariu de om, practic. M-am certat cu ei, le-am zis că-i dau în judecată! Vreau să înțeleg și eu de unde au scos 400 de metri cubi, când nu treceam niciodată de 200”, a mai dezvăluit artistul, pentru sursa citată mai sus.

Din păcate, Mihai Trăistariu se teme și pentru apartamentele și garsonierele pe care le închiriază pe litoral, în timpul verii. El a mai spus că facturile vor exploda și acolo.

„Spaima mea e la apartamentele de pe Litoral. Norocul meu că iarna nu le închiriez, nu sunt folosite! Dar la vară oamenii vor folosi apa caldă, o să facă dușuri zi de zi. O familie de patru membri, vor face mai multe dușuri pe zi, să vezi acolo ce va fi! La turiști se consumă, nu glumă! Mi se pare o catastrofă!”, a mai adăugat el.