Artistul din România s-a lansat pe piața imobiliarelor și a reușit să treacă cu bine de perioada de criză.

Mihai Trăistariu trăiește pe picior mare chiar și acum în plină pandemie de coronavirus. Deși nu mai este atât de căutat pentru concerte cum era înainte, solistul a găsit o modalitate bună de făcut bani. Acesta a preluat câteva proprietăți imobiliare la malul mării, care îi aduc o sumă destul de frumușică în cont lunar.

Întrebat de un reporter cum reușește să facă față acestei perioade, Mihai Trăistariu a răspuns destul de sincer. Acesta a reușit anul acesta să scoată spre închiriere șapte proprietăți de pe malul mării. Este vorba despre 1 apartament și 6 garsoniere aflate aproape de plaja din Mamaia Nord. Bărbatul a declarat următoarele:

Anul trecut am făcut schimb cu un teren, aveam unul la malul mării şi am schimbat acest teren după ce m-a sunat un dezvoltator de blocuri şi mi-a zis: „Nu vrei să-mi dai mie terenul şi să-ţi dau şapte apartamente?”. Şi uite aşa m-am procopsit cu un apartament cu două camere şi şase garsoniere. Toate-s la malul mării în Mamaia Nord, şi vara asta e primul an când le-am dat spre închiriere.

Mihai Trăistariu face față cu brio perioadei de pandemie!

Se pare că Mihai Trăistariu a reușit să scoată un preț destul de bun pe noapte pentru fiecare imobil. A declarat că de obicei prețul era între 200 și 350 de lei pe noapte. Totuși, aceste venituri nu l-au mulțumit prea tare pe artist. Cu o rată la bancă lunară de 20.000 de lei și cu alte cheltuieli mai mici, bărbatul nu mai rămâne cu prea mulți bani.  Acesta speră ca pandemia să se termine cât mai curând și să își poată relua activitatea muzicală.

Distribuie