Mihai Trăistariu se numără printre artiștii care au acceptat cu drag orice propunere de show, atât timp cât aceasta i s-a potrivit mănușă.

În urmă cu ceva timp, acesta s-a văzut nevoit să spună „pas” emisiunii „Survivor”, iar motivele sunt unele halucinante.

Mihai Trăistariu și-a obișnuit fanii cu declarații incendiare, care să agite toate apele. În ultima vreme, acesta nu a mai fost la fel de prezent pe micile ecrane, dar asta nu înseamnă că a dispărut din peisaj. Artistul s-a mutat în online, acolo unde nu are nicio reținere în a fi cât se poate de sincer. Tocmai pentru că nu are filtru, Mihai a decis să spună lucrurilor pe nume.

Poate că mulți nu-și mai amintesc, dar, în urmă cu ceva timp, artistul a primit oferta de a pleca la „Survivor”. Evident, făcând parte din echipa „Faimoșii”. Deși asta i-ar fi putut aduce mulți bani în conturi, artistul nu s-a lăsat convins nici măcar de aspectul financiar. Totuși, se pare că Trăistariu ar fi avut motivele lui pentru care a evitat emisiunile de la PRO TV.

Mihai Trăistariu dă de pământ cu emisiunile de la PRO TV. „Mă obligau să... ”
Social media

Mihai Trăistariu evită scandalurile

Mihai Trăistariu a fost concurent, în urmă cu mulți ani, la primul sezon de „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Atunci, a crezut că emisiunea este un reality show care decurge de la sine. Ei bine, potrivit spuselor lui, se pare că s-a înșelat.

Acum, Mihai Trăistariu a recunoscut cum se filmează, de fapt, acele emisiuni. Artistul a povestit cum producătorii îl luau deoparte și îl obligau să creeze conflicte cu ceilalți concurenți. Asta nu a stat deloc în caractererul lui și, tocmai de aceea, a decis să evite acele formate.

În schimb, Mihai Trăistariu nu ar refuza niște proiecte TV care implică partea muzicală. A recunoscut că, cel mai mult, i-ar surâde „Te cunosc de undeva”.

„M-aș mai duce doar la «Te cunosc de undeva», la show-uri de cântat, nu la din astea cu experimente, cu alergat, cu probe… Să mănânci cine știe ce, să te cerți, pentru că te roagă producătorii să te cerți. Îți cer acest lucru.

Mie așa îmi făceau în junglă, mă luau deoparte și-mi ziceau să fac asta, să-i zic nu știu ce unuia dintre concurenți, ca să fie atmosferă. Eu sunt mai liniștit.”, a declarat artistul pentru cancan.ro.