„Dar dacă aș avea numai 10 lei în buzunar, imediat m-aș gândi cum să fac rost de bani.”

Perioada dificilă din ultimul timp l-a făcut pe Mihai Trăistariu să se gândească la ce ar face în cazul în care ar rămâne fără concerte și fără nici un venit. Cântărețul a găsit repede plasa de salvare și știe exact cum ar încerca să câștige, din nou, bani. Acesta se bazează tot pe calitățile sale vocale și este convins că s-ar putea pune repede pe picioare.

Recent, Mihai Trăistariu a fost provocat la un exercițiu de imaginație și întrebat ce ar face dacă ar rămâne cu doar 10 lei în buzunar. Artistul a fost cât se poate de sincer și a spus că acei 10 lei nu i-ar păstrat pentru el. Ar cumpăra de mâncare pentru câinii străzii, iar el ar încerca să facă alți bani, așa cum știe el mai bine, prin cântat.

Acesta și-ar accepta condiția și pentru ca câștiga bani ar începe să câne pe stradă. Ideea a văzut-o la un artist celebru și ar pune-o și el în practică în caz de nevoie.

„Eu sunt foarte sensibil la câinii maidanezi. Iar din aia 10 lei sigur aș lua niște crenvurști sau ceva la îndemână și i-aș da unor câini pe care îi văd prin parcuri sau pe la colțul străzii.

Dar dacă aș avea numai 10 lei în buzunar, imediat m-aș gândi cum să fac rost de bani. Am citit recent un articol că un violonist celebru. El a ținut un concert organizat și a făcut un milion. A doua zi a vrut să facă un experiment și s-a dus la metro, unde a făcut 100 de dolari. Acolo se îmbrăcase sărăcăcios și nu îl cunoștea lumea.

Aș vrea să experimentez asta dacă aș avea 10 lei. Să facă rost de bani și să mă duc să cânt la metrou sau undeva pe stradă să văd și eu. Poate că lumea m-ar cunoaște și atunci aș lua mai mulți bani. Chiar aș face nebunia asta să merg să cânt în stradă și să fac rost de bani.”, a declarat Mihai Trăistariu, potrivit WOWbiz.ro.

Mihai Trăistariu are un plan de rezervă! Ce are face cântărețul dacă ar mai rămâne doar cu 10 lei în buzunar
Social media

Mihai Trăistariu, venituri considerabile

Deși are o plasă de salvare, Mihai Trăistariu nu își face griji în privința veniturilor. Afacerea de pe litoral a acestuia este înfloritoare și îi aduce un profit mare. În urmă cu câțiva ani, Mihai Tăistariu a decis să investească în imobiliare. Acesta a cumpărat mai multe apartamente pe litoralul românesc, însă lucrurile au mers destul de greu la început. Pandemia i-a pus bețe în roate, dar acum totul s-a redresat cum nu se poate mai bine. Artistul spune că în acest an rezervările au început din luna aprilie și se întind deja până în luna septembrie.

Veniturile pe care Mihai Tăistariu le obține sunt unele considerabile. Pentru anul trecut, cântărețul a obținut un profit de 20.000 de euro, iar anul acesta este mult mai încrezător. Mihai Trăistariu speră ca va rămâne la final cu 30.000 de euro în buzunare.

„Anul acesta, ca niciodată, am avut rezervări din aprilie până la mijlocul lunii septembrie.  Până anul trecut rămâneam, în medie, după ce achitam salarii și impozite cu circa 20.000 de euro. Anul acesta îndrăznesc să sper că voi avea parte de un câștig final de 30.000 de euro.”, declara Mihai Trăistariu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.