Mihai Trăistariu apreciază mai mult loialitatea animalelor decât pe cea a oamenilor și, de aceea, își dedică o mare parte îngrijirii patrupedelor.

Mihai Trăistariu a fost mereu în lumina reflectoarelor datorită declarațiilor uimitoare pe care le face. Multă lume în cunoaște datorită ideilor nebunești pe care le are legate de clonarea sa. Totuși, nu mulți sunt cei care cunosc faptul că aceasta se ocupă de nici mai mult, nici mai puțin de 400 de căței.

CITEȘTE ȘI Mihai Trăistariu vrea să se criogeneze. Pentru asta, scoate o avere din buzunar

Mihai Trăistariu este un mare iubitor de animale. Artistul nu și-a atribuit acest statut pentru că este la modă, ci și demonstrează asta zilnic. Pe lângă cele 6 pisici cu care trăiește în casă, artistul mai are grijă și de 400 de căței. Deși este o responsabilitate foarte mare, Trăstariu nu are de gând să își încalce „promisiunea” făcută pentru patrupede.

Mihai Trăistariu a cumpărat, la început, două pisici persane, apoi s-a gândit să ajute felinele de pe stradă. Astfel, acesta a ajuns să aibă 6 pisici la care nu renunță nici în ruptul capului. Artistul recunoaște că cele 6 feline i-au afectat, de multe ori, chiar și relațiile. Totuși, un lucru este cert în cazul lui. La iubite a renunțat, dar la animale nu va renunța niciodată.

Mihai Trăistariu are grijă de 400 de căței. Cum se descurcă artistul cu toate patrupedele
Social media

Mihai Trăistariu: „Pisicile mă costă 6000 de lei pe lună”

Tot din dragoste pentru necuvântătoare, Mihai și-a deschis o asociație în Constanța. Artistul a făcut acest pas pentru a ajuta câinii vagabonzi și pentru a le oferi tot ce au nevoie. Acesta nu se uită niciodată la bani atunci când vine vorba de îngrijirea blănoșilor. În plus, la asociația din Constanța sunt și foarte mulți voluntari care s-au oferit să îl ajute pe Mihai.

Trăistariu este foarte dedicat și atunci când vine vorba de felinele de acasă. Artistul a recunoscut că nu le tratează deloc ca pe niște animale, ci, mai degrabă, ca pe copiii lui. Tocmai din acest motiv, Mihai „sparge” sume colosale, lunar. Felinele lui sunt norocoase și sunt răsfățate cu tot ce este mai bun, în fiecare zi.

„Mai am 6 pisici din 8, toate sunt din strada. Am și căței, am o asociație în Constanța, sunt 108 voluntari. Se ocupă de acești câini de ani de zile. Îi salvăm, îi sterilizăm. Nu-i vorba de bani, e mai mult vorba de muncă. Trebuie să fii să le aduci, să le cari, să le speli.

Pisicile din casă înseamnă cam 6000 de lei pe lună. Eu le tratez ca pe copiii mei. Cățeii costă mult mai mult, pentru că sunt 400, dar sunt oameni care vin și donează.”

@stirile.romanesti.tiktok #viralvideo #stiri #fy #viral ♬ sunet original – Doar.Videoclipuri.Cu.Știri.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.