Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară. El s-a făcut remarcat acum mulți ani, iar de atunci a câștigat admirația multor oameni. Are mii de fani care îl ascultă cu mare drag și care ar da orice să meargă la concertele sale. Se bucură de susținerea lor la orice pas și nu poate decât să fie recunoscător.

Cântărețul este recunoscut pentru felul sincer de a spune lucrurilor pe nume de fiecare dată. Oricând are ceva de zis, acesta nu se ascunde și dă cărțile pe față. În plus, este foarte activ pe rețelele sociale, unde păstrează legătura cu fanii lui. Nu trece eveniment important din viața sa fără să le povestească despre asta.

Mihai Trăistariu a avut un trecut dureros

Ei bine, ultima perioadă nu a fost deloc una prea plăcută pentru el. El a încercat să își ajute fratele luându-l într-unul dintre apartamentele sale de la malul mării. Ceea ce nu mulți știu despre el este faptul că are o afacere de care se ocupă de unul singur. Nu este foarte apropiat de familia lui, dar are un frate pe care l-a îndrăgit mereu. Se pare că bărbatul nu a fost atent și a dat foc unui apartament de-al cântărețului. Bineînțeles că s-a supărat extrem de tare, mai ales că pagubele acelea vor fi greu recuperate.

Mihai Trăistariu, amintiri triste din copilărie. Artistul a reușit să își șocheze fanii: „O bătea și de frică nu ne revoltam”
Instagram

Chiar dacă au impresia că știu tot despre el, Mihai Trăistariu reușește să îi surprindă de fiecare dată. De exemplu, nu foarte multă lume știa faptul că al a avut parte de o copilărie tristă și plină de violență. El a decis să povestească despre toate aceste lucruri.

„Părinții mei nu s-au înțeles. Erau bătăi mereu. Taică-miu devenise violent cu maică-mea, dormeau în camere separate. Nu prea ne-am revoltat noi, copii, de frica lui taică-miu. Îi lăsăm pe ei să își rezolve problemele, care s-au rezolvat doar după moartea lui. Tatăl meu a murit când aveam 17 ani, atunci maică-mea nici la înmormântare nu a fost. A zis că a scăpat de el și nu vrea să meargă. Copilăria noastră a fost cumva sacrificată, nici nu aveam cine știe ce lux, dar nu ne-am plâns că așa credeam că era la toată lumea.”, a spus Mihai Trăistariu.