Cum a ajuns cântărețul să primească un loc de veci. A povestit chiar el

Mihai Trăistariu nu mai are nevoie de nicio introducere, el fiind cunoscut de întreaga țară. Un artist renumit, acesta a rămas surprins când a primit cadou un loc de veci. Cum s-a întâmplat totul și din partea cui a venit cadoul, a povestit chiar artistul. 

În cadrul unei emisiuni televizate, cântărețul a povestit că primarul i-a oferit un loc de veci în Piatra Neamț, el fiind cetățean de onoare. De asemenea, el a primit și gratuitate la mijloacele de transport în comun și un teren de 500 de metri la marginea orașului. Cum a reacționat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu a primit un loc de veci în Piatra Neamț, din partea primarului

„Eu sunt cetățean de onoare al orașului, iar primarul mi-a dat un loc de veci în Piatra Neamț, dacă am nevoie vreodată, și o să fie nevoie, deși eu am declarat că mă criogenez. Am primit gratuitate șa mijloacele de transport și un teren la marginea orașului, de 500 de metri.”, a declarat Mihai Trăistariu, potrivit antenastars.ro.

social media

Mihai Trăistariu face bani din imobiliare. Este în acest domeniu de peste doi ani

Cântărețul a considerat o sursă profitabilă de venit turismul. Din anul 2020 a început să închirieze apartamente pentru sezonul estival, iar planurile sale de viitor nu se opresc aici. În cadrul emisiunii în care a fost invitat, Mihai Trăistariu a mărturisit că se gândește să își deschidă o pensiune la munte.

„Dacă am văzut că merge cu turismul și mi-a mers, din 2020, vara asta a fost cea mai plină. Vin și oameni cu cardul de vacanță. Am zis să mă axez pe turism. dacă mai vreau o sursă de venit pe lângă cântat, asta ar fi. Și am zis că o să mă mut spre bătrânețe, nu acum.

E un oraș liniștit, aer curat, e la munte, și aș face o pensiune acolo de care să mă ocup.”, a spus Mihai Trăistariu, pentru aceeași sursă menționată anterior.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!