Vedeta a surprins imagini bizare. A ieșit la geam și a fotografiat ceea ce crede că par a fi extratereștrii. Imaginile au fost făcute în Constanța, la aproximativ 10 kilometrii de Mamaia Nord. Artistul a vorbit despre obiectele necunoscute.

Vizită în toiul nopții

Mihai Trăistariu a povestit în emisiunea „Xtra Night Show” că a capturat imaginile mai mult din greșeală și ulterior s-a decis să le posteze. În numai câteva ore, fanii au reacționat prompt și au comentat pe seama așa-zisului fenomen.

Artistul a mărturisit că imaginile pe care le-a surprins, i s-au părut dubioase. Acesta a recunoscut că s-a gândit la bombardamente, însă a observat că obiectele necunoscute plutesc deasupra mării. S-a gândit și la aeroportul Kogălniceanu, numai că acesta este situat la aproximativ 20 de kilometri de locuința lui Mihai Trăistariu.

Cântărețul a observat cinci „nave” mai mici și una mai mare. Asta l-a îndemnat pe artist să împărtășească peripeția cu sutele de mii de persoane care îl urmăresc în mediul online.

„Au plecat să atace, naibii, pământenii. Unii au zis că-s drone, alții că-s avioane și apoi au început cu OZN-uri, că știu ei, fiecare îmi dă articole, de ani de zile. Reptilieni, nu știu care, s-au infiltrat la noi, a povestit Mihai în cadrul emisiunii la care a fost invitat.

Mihai Trăistariu a fost vizitat de extratereștrii? Cântărețul a surprins imagini neobișnuite
Captură TV

Vedeta a asociat întâmplarea cu Vladimir Putin

Solistul a făcut referire și la președintele Rusiei, întrebându-se dacă nu cumva și Vladimir Putin este un reptilian. Mai mult decât atât, acesta a observat un detaliu care l-a uimit. La un moment dat, beculețele „navelor” s-au stins. Artistul a mai spus că nu a apucat să filmeze decât 12 secunde, din păcate. Mihai exclude varianta lampioanelor, pentru că obiectele pe care le-a văzut erau mult prea rapide.

„Drone ar putea, dar dacă au închis luminițele, nu ar fi căzut dronele?! În bezna aia, parcă, totuși, așa nu se mai văd una cu alta, nu știu. Mă gândeam să nu se ciocnească. Cine știe ce e acolo și nu știm noi” a mai adăugat cântărețul.