Există sfaturi care afirmă că Mihai Trăistariu ar fi ajuns la sapă de lemn. Să fie oare acestea adevărate?

Mihai Trăistariu a ajuns la sapă de lemn? Cât cheltuie, lunar, artistul

Mihai Trăistariu se confruntă cu probleme financiare și acest lucru nu-l spunem noi, ci el însuși. Artistul care a participat la Eurovision declară că rămâne fără bani după ce plătește toate facturile. Pe lângă plata pentru utilități, artistul plătește și ratele la bănci, astfel că lui Mihai Trăistariu nu îi mai rămân bani pentru mai nimic.

Pandemia este cea care i-a stricat socotelile lui Mihai Trăistariu. Lipsa de concerte și evenimente i-au diminuat considerabil veniturile. Pentru a-și achita datoriile, artistul a fost nevoit să își vândă o proprietate. Chiar și așa, suma de pe urma vânzării acelei proprietăți nu este suficientă pentru a-și acoperi datoriile.

Deși artistul a pus bazele unui afaceri, tot pandemia i-a diminuat profitul. Acesta a declarat că în prezent, este nevoit să se descurce cu o sumă modestă în fiecare lună.

Mihai Trăistariu a ajuns la sapă de lemn? Cât cheltuie, lunar, artistul
Facebook

„Revelioane am, pe Valea Prahovei, la niște resorturi. Problema este că nu mi-e bine. Eu am rate la bancă, mi-am cumpărat o clădire înainte de pandemie, în 2019. Am o școală de muzică de 7 ani. Pe clădire am dat 5 miliarde, cu împrumut la bancă. Și am avut rate de 200 de milioane pe lună”, a declarat artistul pentru libertateapentrufemei.ro.

Mihai Trăistariu a recunoscut că a fost nevoit să se împrumute. Artistul a mărturisit că a vândut apartamentul pe care îl deținea în Constanța pentru a se putea descurca.

„Mi-a fost foarte greu, a trebuit să dau din rate ca să nu pățesc ceva. Dar aveam un teren la malul mării, l-am schimbat pe 7 apartamente, în Mamaia Nord. Și m-am pricopsit cu 7 apartamente în Mamaia Nord, care, culmea, exact în aprilie erau gata. Le-am mobilat tot cu împrumut în bancă, am mai luat 1 miliard de lei să le mobilez. Mai am și 7.000 de lei lunar la bancă, că mi-a mai rămas rată, și 3000 roni îmi rămân de cheltuială. Nu faci nimic cu ei, de-abia ajung să plătești facturile. Haine nu îmi mai cumpăr deloc!”, a declarat Mihai Trăistariu într-un interviu acordat pentru revista Viva!.