Mihai și Elwira Petre, câștigătorii sezonului 4 de la „Asia Express”, s-au decis ce vor face cu marele premiu pe care l-au câștigat la capătul unei curse care a durat mai mult de două luni și pe care au dominat-o autoritar.

Câștigătorii „Asia Express”, sezonul 4, Mihai și Elwira Petre au planuri mari legate de marele premiul de 30 de mii de euro, bani pe care îi vor primi, cel mai probabil, în viitorul apropiat.

Mihai și Elwira Petre au decis ce vor face cu premiul de 30 de mii de euro, de la „Asia Express”

Dansatorul și soția sa au spus ce vor face cu banii pe care i-au câștigat. Așa cum au mai spus și anterior, Mihai și Elwira Petre vor investi cei 30.00o de euro în familia lor. Cei doi au două fiice împreună, Catinca și Ariana.

„Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, a spus Mihai Petre, la un moment dat în competiția de la „Asia Express”.

Mihai Petre a mărturisit că a avut foarte multe emoții și că nu s-a gândit niciodată că va câștiga „Asia Express”, dar până la urmă, viața avea să îl surprindă.

„Eu nu îmi imaginam că o să simt atâta emoție într-un show. Nu m-am așteptat, am avut momente care m-au terminat emoțional.

Am avut momente bune, momente rele, momente în care am râs de am murit, momente în care m-am prostit, momente în care am plâns, momente în care am fost sus și apoi jos.

Nu îmi vine să cred că am câștigat pentru că am avut tot felul de momente. Am început bine, am continuat mai puțin bine, dar am terminat cum nu se poate mai bine. Sunt cel mai mândru om acum”,a declarat Mihai Petre pentru a1.ro

Instagram

Mihai și Elwira Petre le dedică premiul fiicelor lor

Mihai Petre și soția sa, Elwira declarau, la începutul competiției de la „Asia Express” că au plecat în cea mai intensă cursă din viața lor la îndemnul celor două fetițe pe care le au împreună. Cea mare și-a dorit foarte mult să-i vadă pe părinții pe „Drumul Împăraților”.

„…Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, spunea Mihai Petre, după câștigarea marelui premiu.

Ce vor face Mihai și Elwira Petre cu premiul de la „Asia Express”: „Este pentru...”
Instagram

Câți bani vor lua, de fapt, cei doi câștigători

Deși au câștigat o dată cu trofeul „Asia Express”, Mihai și Elwira Petre nu vor lua 30.000 de euro. Suma este impozitată de statul român.

„Veniturile din premii se impozitează, prin reținerea la sursă de către plătitorul de venit, cu o cotă de 10%. Cota este aplicată venitului net determinat prin scăderea din venitul brut a sumei de 600 lei, pentru fiecare premiu. Impozit pe veniturile din premii = (venitul din premii- 600 lei) x 10%”, se arată în legea impozitării câștigurilor din premii.

Concret, Elwira și Mihai Petre vor primi, după impozitare 26.890 de euro, adică 134.000 de lei. La această sumă s-ar adăuga și salariile pe care le-au obținut în urma contractului.