Mihai și Elwira Petre au câștigat „Asia Express”, sezonul 4, după ce timp de două luni au dominat competiția.

Mihai și Elwira Petre au câștigat „Asia Express”, sezonul 4. Fostul jurat de „la Dansez pentru tine” și soția lui s-au impus, în ultimul act în fața echipei formate din  Emi și Cuza. 

După ce în semifinale au avut un parcurs slab, Elwira și Matei Petre au reușit să câștige finala de duminică. Cuplul care a dominat competiția două luni, a reușit, pânâ la urmă să își îndeplinească visul.

„Fiica noastră Catinca este un mare fan al emisiunii și am venit pentru ea, iar asta ne-a motivat foarte mult”, a povestit Mihai Petre în timpul finalei de la „Asia Express”. de duminică la Antena 1. 

Cei doi au dat tot ce au avut mai bun pe traseu, iar într-un final au reușit să plece acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Mihai și Elwira Petre au câștigat Asia Express, sezonul 4
Instagram

Primele declarații despre finala de la „Asia Express” a lui Mihai și al Elwirei Petre

O dată ajunși în fața Irinei Fodor, prezentatoarea emisiunii Asia Express, Mihai și Elwira Petre au dat emoționați și primele declarații despre cursa infernală la care au participat timp de 2 luni.

Mihai și Elwira Petre au câștigat Asia Express, sezonul 4
Instagram

„Nu îmi vine să cred că am ajuns aici. Mi s-a rupt pământul de sub picioare. Aș vrea să le văd pe fete în timp ce sar de bucurie”. a spus Elwira.

„Indiferent cum ne-am clasat, avem tot respectul pentru Emi și Cuza”, a spus Mihai Petre despre advesarii lor din finala de la Asia Express.

Cel mai greu moment pentru Mihai și Elwira Petre la „Asia Express”

Mihai Petre și Elwira Duda au precizat că de la început competiția de la Asia Express a fost una foarte grea, dar, de departe cel mai dificil a fost în semifinale atunci când au fost la un pas să fie eliminați.

”Am sperat să nu plec, speram la o minune, știam că se poate întâmpla o minune pentru că ai o șansă din trei, dar eram gata să plec în acel moment. Ne-am simțit din nou puternici, deși eram pe jos, iar asta e foarte ciudat”, a spus Mihai Petre, la „Xtra Night Show”, cu trei zile înainte de finală.

”Noi am ajuns în finala Asia Express și efectiv mi s-au înmuiat picioarele și plângeam de bucurie. Singurul loc în care mă simțeam în momentul ăla erau brațele lui Mihai pentru că acolo mie mi-e bine, cumva eram ca apa și focul”, a spus Elwira Petre, soția celebrului coregraf.

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.