Reclamă
Reclamă

Mihai Rait Dragomir, faimosul actor cunoscut pentru rolul interpretat în serialul românesc „Las Fierbinți”, a avut parte de un moment de cumplită încercare. Acest eveniment a avut loc acum câțiva ani, când Dragomir a făcut greșeala fatală de a combina consumul de alcool cu administrarea unui număr considerabil de medicamente.

„Dorel”, personajul adorat din emisiunea populară, a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza acestei periculoase combinații.

În timpul unui podcast în care a fost invitat, Mihai Rait Dragomir a povestit cu sinceritate despre momentul în care a riscat totul. El a dezvăluit că a consumat nu mai puțin de șapte sticle de vin, însoțite de aproximativ 20 de pastile de Emetiral. Momentul tragic s-a desfășurat cu mulți ani în urmă, în ziua în care sunt sărbătoriți Sfinții Mihail și Gavril.

Mihai Rait, la un pas de moarte

Mihai Rait a spus că nu a realizat câte pastile a luat, ceea ce a dus la o eregie a administrării acestora. Drama a avut loc atunci când mama sa i-a oferit inițial medicamentele, sub pretextul că se simțea rău din cauza mâncării, sperând că acestea îl vor ajuta să se simtă mai bine. Cu toate acestea, Dragomir a luat o cantitate mult mai mare decât cea recomandată, aflat astfel în pragul dezastrului.

Reclamă

 „Era 8 noiembrie, băusem vreo 7 sticle de vin, era dulce. Nu vomitam, îmi părea rău de vinul ăla. Beam două pahare de vin, luam 2 pastile de Emetiral. Că mie maică-mea când mi-a dat Emetiral, mie mi-a venit rău de la mâncare. Nu mi-a zis cum să le iau. Am luat în total 16 – 20 de pastile, nu mai știu. Și am băut, când m-am trezit m-am dus la autogara din Constanța și m-am dus să plec la Hârșova, la Giurgeni, unde aveam eu treabă”, a dezvăluit actorul în cadrul podcastului moderat de Mihai Bobonete.

colaj substantial

Pe parcursul drumului spre Giurgeni, Dragomir a început să se simtă tot mai rău. Așa că a fost nevoit să se oprească la spitalul din Hârșova, deoarece senzația de amețeală devenise insuportabilă. Norocul a făcut că bunica sa l-a zărit și l-a sunat imediat pe tatăl actorului pentru a-l informa despre gravitatea situației. După consultarea medicului, acesta a rămas uluit de starea în care se afla Mihai Rait Dragomir.

Cu mult noroc, actorul a scăpat teafăr din această experiență înfricoșătoare, după cum a mărturisit el însuși:

„În apropiere de Hârșova mi-a trecut. Zic, nu mă opresc acasă că mă iau ai mei, ‘ce ai făcut nenorocitule, ai băut’. Zic că mă duc la Giurgeni, la intrare în sat, am trecut de cimitir, a tras pe dreapta și m-am dat de vale. M-am întins pe iarbă. Pe drum mi se răsucea capul … L-a sunat mamaia pe tata. A zis: ‘vino și ia-l pe ăsta că face urât din cap’. M-am dus la Hârșova, la spital, la urgență, s-a speriat și doctorul. Căuta într-o agendă să vadă ce să facă”, a continuat povestea actorul din „Las Fierbinți”.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro