Sezonul cu numărul 12 al show-ului „iUmor” a ajuns la final, iar seara trecută a fost desemnat marele câștigător, ce a pus mâna pe premiul în valoare de 20.000 de euro. 13 concurenți au urcat pe scenă, însă Mihai Radu a fost cel care a reușit să îi impresioneze atât pe jurați, cât și publicul.

În marea finală a sezonului 12 „iUmor”, 13 concurenți s-au luptat pentru premiu. Mai exact,  Claudia Amuzică, Eduard Moise, Scuze Noi, Vlad Barbu, Dragoș Stan, Emanuel Bighe, Emanual Doduț, Roxana Chiperi, Darisian Ștefan Luncanu, Zsolt Rosznai, Rikito Watanabe, Radu Giurcă și Mihai Radu au urcat pe scenă și au dat tot ce au avut mai bun.

Dintre toți cei 13 concurenți, Mihai Radu a fost cel care a reușit să impresioneze pe toată lume și să pună mâna pe premiul cel mare. Mihai Radu este șofer de ridesharing în București și a cucerit atât jurații, cât și publicul cu poveștile sale.

 „Cred că stilul meu de a povesti a plăcut publicului, dar și faptul că sunt uman. Foarte mulți oameni mă opresc pe stradă pentru că își doresc să facă poze cu mine”, a spus Mihai Radu.

Mihai Radu a câștigat „iUmor”

Mihai Radu a urcat pe scenă cu mari emoții, însă a reușit să transmită publicului voie bună și să smulgă numeroase zâmbet. Simpaticul șofer i-a impresionat pe toți cu numărul său, iar în cele din urmă a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro.

Atunci când a aflat rezultatul, Mihai Radu s-a arătat surprins, dar și mândru de reușita lui. Acesta a mărturisit că nu și-ar fi imaginat niciodată că ar putea ajunge aici și este extrem de bucuros că visul i s-a îndeplinit.

„Este un vis că sunt aici și am realizat treaba asta. În sfârșit am prins o cursă bună, de 20.000 de euro. Vă mulțumesc din suflet. Victorie”, a spus Mihai Radu, după a aflat că el este câștigătorul cel mare.