Reclamă
Reclamă

Mihai Poliţeanu, deputat ales pe listele USR în 2020 şi candidat independent pentru Primăria Ploieşti, îşi asumă victoria la alegerile din municipiul reşedinţă al judeţului Prahova, cu peste 25% din voturi la numărătoarea paralelă.

„Dragi ploieşteni, vă mulţumesc pentru că vă pasă de oraşul nostru. Sunt copleşit şi onorat de încrederea pe care mi-aţi acordat-o! Dragi ploieşteni, această victorie vă aparţine. Aţi îngenuncheat un sistem corupt, osificat de 3 decenii la conducerea Ploieştiului. Echipa mea a înfăptuit un miracol nemaiîntâlnit la nivel naţional arătând că o echipă de cetăţeni oneşti şi determinaţi poate trezi la viaţă o comunitate care să privească spre viitor cu speranţă. De astăzi sunt Primar ales al Ploieştiului, din octombrie noul Primar al Ploieştiului”, a scris deputatul Mihai Poliţeanu pe Facebook.

Fost preşedinte al USR Prahova, ales deputat la alegerile din 2020 sub sigla acestei formaţiuni, Mihai Poliţeanu a demisionat din USR şi a activat ca parlamentar independent.

Reclamă

Susţinut de câţiva foşti colegi de partid şi de câţiva activişti din societatea civilă, Poliţeanu şi-a lansat candidatura alături de mişcarea politică „Noi, Ploieştenii”. Întreaga campanie electorală, Poliţeanu a semnat mesajele sale publice cu sintagma „Viitorul Primar al Municipiului Ploieşti”.

Conform rezultatelor neoficiale centralizate la partide, Poliţeanu a fost votat de peste 25% dintre alegătorii din Ploieşti, obţinând cu aproximativ patru procente mai mult decât candidatul PNL, Bogdan Nica, cel care în ultimii ani a condus Spitalul Judeţean din Ploieşti şi cu cinci procente mai mult decât edilul în funcţie, Andrei Volosevici (PSD).

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro