Mihai Petre și Elwira sunt una dintre cele mai puternice echipe din Asia Express. Cei doi soți sunt cei mai de temut adversari din competiție, iar amuletele câștigate demonstrează asta. Mihai și Elwira se completează perfect pe Drumul Împăraților, dar asta nu înseamnă că nu există și momente tensionate.

Mihai Petre și Elwira, certuri la probele din Asia Express

Mihai Petre și Elwira sunt o familie care demonstrează că dacă au un scop comun, orice se poate realiza. Cei doi au plecat pe Drumul Împăraților cu gândul de a-și face fetele mândre, iar această premisă îi motivează mereu. Mihai este motorul echipei, iar Elwira este mereu acolo pentru el. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mihai este extrem de competitiv și vrea să ajungă de fiecare dată pe primul loc la Irina.

Amuletele și imunitățile sunt atrase ca un magnet de Mihai Petre. Acesta nu concepe ca altcineva să fie mai bun decât el, iar asta i-a adus și antipatia unor perechi. Nimeni nu poate nega că dansatorul și soția lui se completează perfect și că își merită din plin locul în competiție. Probele din Asia Express nu sunt deloc unele ușoare, iar cele pentru amuletă activează și mai mult dorința de câștig.

Cum se înțeleg, de fapt, soții Petre?

Cei care urmăresc Asia Express au realizat până acum că Elwira este partea calmă a cuplului. Soția lui Mihai știe cum să gestioneze fiecare situație tensionată și își calmează soțul acolo unde este nevoie. De multe ori, Elwira a fost persoana pe care Mihai și-a vărsat nervii de la autostop sau de la cazare. Nu este deloc ușor ca după o zi întreagă de alergat și îndeplinit misiuni să fii calm, iar mulți dintre concurenți își pierd răbdarea.

Deși mulți dintre telespectatori cred că Elwira și Mihai nu se potrivesc deloc și că toate certurile lor din Asia duc la despărțire, cei doi demonstează contrariul. Mihai și soția sa se înțeleg de minune, iar Asia Express a fost un test al relației pe care, așa cum era de așteptat, l-au trecut cu brio.