Mihai Petre nu are nevoie de prea multe introduceri. Dansatorul a devenit mai familiar publicului ca niciodată acum, odată cu participarea la Asia Express. Chiar dacă mulți l-au văzut pentru prima dată pe Drumul Împăraților, Mihai este o figură cunoscută televiziunii de la noi. Dansatorul a stat ani buni la masa juraților de la PRO TV. După ce a plecat de acolo, Mihai Petre și-a făcut propriul podcast, unde a avut numai invitați aleși pe sprânceană.

Mihai Petre mai are o soră care este campioană la dans

Mihai Petre provine dintr-o familie bună, care l-a învățat să fie corect și să fie motivat, iar asta se vede. În Asia Express, Mihai a demonstrat de nenumărate ori că este puternic și că se completează perfect cu soția lui. Dansatorul este unul dintre cei mai fair concurenți din sezonul acesta și, chiar dacă a atras antipatii, nu le pune la suflet. Acesta a declarat de mai multe ori că Asia Express este pentru el un test. Mihai Petre pleacă de fiecare dată în cursă motivat de dorința de a le face mândre pe fetițele lui și a reușit asta până acum.

Dacă pe el îl știu mulți, sora lui nu este la fel de populară în peisajul de la noi. Așa cum probabil era de așteptat, Alina i-a călcat pe urme lui Mihai. Aceasta este dansatoare și este căsătorită cu un italian care îi împărtășește pasiunea. Cei doi merg împreună la competiții sportive și vin acasă cu nenumărate premii.

Mihai Petre

Cât de greu este să fii sora lui Mihai?

Probabil pentru multe persoane ar fi o provocare, dar și o presiune să fie sora lui Mihai Petre. Ei bine, pentru Alina Campigotto nu este deloc greu, ci din contră. Alina a declarat în multe interviuri că este mândră de tot ce a realizat Mihai și că mereu îi ascultă sfaturile.

”Nu e greu să fii sora lui Mihai Petre. Eu văd lucrul acesta ca pe un mare avantaj.Am avut şi am în continuare foarte multe lucruri de învăţat de la el. Și aici nu mă refer doar la domeniul pe care îl practic. Mă refer la lucruri şi situaţii din viaţă în general. Pentru mine a fost mereu un exemplu foarte bun; îmi dă sfaturi, mă ajută, de cele mai multe ori, deciziile importante din viaţa mea le iau după ce ascult şi părerea lui. Niciodată nu m-am simţit dezavantajată sau inferioară lui. Nu am de ce. Eu sunt o persoană care munceşte, o persoană care a realizat tot ce a realizat prin muncă. nu pentru că sunt sora lui Mihai Petre. După cum bine ştii, sunt foarte puţine persoane care ştiu că Mihai Petre are o soră. Când cineva află lucrul ăsta, pentru mine este doar un motiv de bucurie şi mândrie”, a declarat Alina Campigotto, conform csid.ro.

Mihai Petre