Mihai Petre și frumoasa lui soție, Elwira, formează cea mai puternică echipă din Asia Express. Toți ceilalți concurenți se tem de ei și nu rămân deloc surprinși, în momentul în care realizează că au ieșit pe primul loc, au obținut imunitatea sau că au luat mult râvinta amuletă de 1000 de euro. Scopul celor mai mulți dintre concurenții acestui sezon este să îi depășească pe cei doi soți, chiar dacă pentru scurt timp.

Internauții, sfaturi pentru Elwira

Deși sunt extrem de buni în competiție, nu au prea mulți fani. Oamenii de acasă sunt de părere că ei sunt atât de prinși în ideea de a câștiga, încât uită să se mai bucure și pierd lucruri esențiale. Mai mult de atât, unii îl critică pe cunoscutul dansator pentru comportamentul pe care îl are în ceea ce o privește pe soția sa.

Mihai Petre, criticat din cauza felului în care se comportă cu soția sa: "Să nu te mai lași călcată în picioare"

După ce au văzut cât de dur poate fi partenerul Ewirei Duda, fanii săi nu s-au putut abține și i-au dat o serie de sfaturi. Un internaut i-a sugerat, de exemplu, că nu ar trebui să se mai lase călcată în picioare la Asia Express, pentru că peste câțiva ani o vor vedea copiii și nu vor avea o părere prea bună despre ea.

„Dați dovadă de multă răbdare și diplomație cu Mihai, soțul 🌹🙂”, „Încearcă să nu te mai lași călcată în picioare de acest individ care este soțul tău. Peste câțiva ani fetele tale se vor uita pe Internet și oare ce vor spune? Dacă în fața camerelor de vedere se comportă așa, în casă nici nu vreau să mă gândesc”, i-au scris oamenii în comentarii.