Mihai Morar nu are nevoie de prea multe prezentări. Colegul lui Buzdu de la pupitru matinalului este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio și are mii de fani. Azi, Morar a schimbat prefixul și poate spune că până la vârsta asta a realizat aproape tot ce și-a propus. Mihai este un om care își respectă mereu angajamentele, doar că gestul făcut azi nu a fost deloc pe placul fanilor.

Mihai Morar și-a pus fanii în cap de ziua lui

Anul acesta, Mihai Morar și-a petrecut ziua de naștere un pic atipic. Prezentatorul de la Radio ZU nu a sărbătorit cu mare fast alături de colegii lui, ci a stat acasă. Zilele trecute, una dintre gemenele sale a fost infectată cu Covid, iar Mihai a decis să se autoizoleze. În timp ce unii l-au apreciat pentru responsabilitatea morală și civică, alții s-au grăbit să-l critice pentru un simplu gest.

Mai exact, cu mult timp în urmă, Mihai Morar a promis că va fi naș de botez. Cum autoizolarea i-a dat planurile peste cap, Mihai a găsit o variantă de a-și onoro promisiunea: botez pe ZOOM. Colegul lui Buzdu a postat totul pe Instagram alături de un mesaj emoționant.

”SIMPLU ȘI FAIN. NAȘI DE BOTEZ, ONLINE. 💫 Am 40 azi, dar n-am mai făcut asta până acum… De ziua mea, am botezat pe ZOOM. Se poate orice în izolare, m-am prins. Dimineață, am lansat cartea de acasă. Iar acum tocmai ce am fost nași de creștinare pentru Aris. 💙 Mulțumim pentru “conexiune”, @olga_popa_oficial și @claudiuilioiu. Aris, să te ocrotească Sfânta Parascheva, cum l-a ocrotit pe Nașu din ziua în care s-a născut până azi, la 40. 💫🙏”,

Fanii nu au stat prea mult pe gânduri și au sărit cu crticile în rubrica de comentarii. ”O sa se ajunga sa se faca copii prin Bluetooth”, „Dar cu tot respectul ma depaseste intelegerea actului de botez pe Zoom!!!!!!”, „Cata tristeta intr o singura poza”, „Nu cred asa ceva, asta chiar mi-e greu sa înțeleg”, „Clar …am ajuns sa ne căsători si pe zoom…un pistol frate ..!”, „Ce vremuri trăim…”, au fost alte comentarii negative primite de vedetă.

Omul de la radio a scris prima carte la 40 de ani

Așa cum și-a obișnuit fanii de ani buni, nici de această dată Mihai Morar nu a uitat de cei care îl urmăresc și îi sunt alături. Morar a lansat azi prima sa cartea alături de Părintele Necula. Așa cum era de așteptat, comunitatea lui Mihai Morar a epuizat instant cartea acestuia și l-au copleșit de ziua lui.

”M-AȚI MINUNAT AZI, LA 40 DE ANI de când mama m-a făcut. Vă zâmbesc larg și sincer de după prima mea carte, al cărei prim tiraj aproape l-ați epuizat într-o singură zi.  Cartea “DESPRE SENSUL VIEȚII”, conversația a doi prieteni, Părintele Necula și păcătosul Mihai, a fost comandată în 1000 de exemplare doar în prima oră de când a fost pusă la vânzare  Când am vorbit la matinalul de la radio că lansez o carte de ziua mea, ați intrat atât de mulți încât a căzut site-ul editurii. Oamenii l-au ridicat repede și comenzile au curs fluviu toată ziua. Darul ăsta, DESPRE SENSUL VIEȚII, pe care vi l-am făcut la 40 de ani s-a întors înmiit în darul vostru către mine.  Nu știu cum să vă mulțumesc. Decât prin simplu mulțumesc și printr-un alt dar. Dacă știam că-i așa fain la 40 de ani, jur că mă rugam să ajung mai repede. Vă mulțumesc. Fain și simplu.”, a scris Morar pe Instagram.