Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați oameni de radio și televiziune, dar și un familist convins.

Este tatăl a trei fete frumoase pe care le ghidează cât mai bine în viață și nu se teme de ceea ce va veni. Gemenele Cezara și Mara vor împlini 14 ani, iar tatăl a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

În urmă cu 14 ani, în familia lui Mihai și a Gabrielei Morar se nășteau Cezara și Mara, primele fete ale cuplului. Ei au devenit părinți și se bucură permanent ce acest statut, fiind extrem de mândri de ele. La distanță de 11 ani, apare și mezina, Roua.

CITEȘTE ȘI: Mihai Morar, avalanșă de felicitări cu ocazia zilei sale de naștere. Ce mesaje i-au transmis vedetele din showbiz

Mihai Morar este un tată implicat și mereu își dedică timpul familiei sale. Numeroasele vacanțe și ocazii pe care le-au petrecut împreună, l-au făcut pe tată să aibă o relație foarte bună cu fiicele cele mari.

Săptămâna aceasta ele vor împlini 14 ani și devin adolescente în toată regula. Cezara și Mara au avut parte de un mesaje emoționant postat de părintele lor. Omul de radio le-a dat 14 sfaturi cu privire la ele sau la viață. El le încurajează să fie unice, să se iubească pe sine și să facă alegerile cele mai bune.

Internauții au primit foarte bine acest mesaj și s-au bucurat de cele citite. Aceștia au lăsat o mulțime de urări de bine și l-au felicitat pe Mihai Morar pentru inițiativă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

Ele fac săptămâna asta 14 ani, vârsta întrebărilor despre sine, a presiunii asupra aspectului fizic. Un părinte trebuie să îi dea ceva mai prețios decât o carte de identitate, O CARTE DE ÎNCREDERE: 1. AI ÎNCREDERE ÎN TINE! STIMA DE SINE nu-i IMAGINE DE SINE. 
2. MASS-MEDIA lucrează și creează IMAGINI, nu CARACTERE.
3. SOCIAL MEDIA folosește FILTRE VIRTUALE. Oamenii care vă ”filtrează” nu sunt lumea voastră REALĂ.


4. Căutați oamenii care lucrează la dezvoltarea lor personală, nu pe cei care își prelucrează poza socială.
5. Cine vă judecă după aspect e suspect! Cei ce încearcă să vă facă să vă simțiți incorfortabil ascund probleme personale sau vor să câștige de pe urma ”problemei” voastre (reclame)
6. E dreptul vostru să spuneți NU. ”NU” este NU. Iar ”Poate” nu este clar ”DA”. 


7. Îmi promit să nu vă spun ”Ce frumoasă ești” și să înlocuiesc cu ”Ce om fain crește din fetița mea!”
8. Voi face mult mai puține alegeri pentru voi. E timpul alegerilor voastre pentru sine. Dar voi fi lângă voi indiferent ce alegeri veți face.
9. Aveți vârsta marilor emoții. Nu vreau să vi le schimb. Doar îmi doresc să vă arăt că înțeleg ce simțiți. 
10. Nu vreau să vă amintiți de mine ”Ce bărbat puternic e tati!” Prefer asta: ”Tata e sensibil. Uneori, mai și plânge…” 


11. O să vă spun mai rar ”Ce bine semănăm!” și o să vă arăt mai des la ce ne asemănăm.
12. Nici eu nu am fost adolescentul perfect și, mai presus, sunt adultul plin de defecte. 
13. O să vă ascult mai mult. Și voi fugi de a spune ”Ascultă la mine ce-ți spun!”
14. Frumusețea nu are tipare. Idealul din anii 50 nu are nicio legătură cu idealul prezent. Cei mai faini oameni au fost mereu cei ieșiți din tipare. 
”, a fost mesajul lui Mihai Morar pentru fiicele sale.